Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii: "In februarie, se vor programa pentru vaccinare doar varstnicii, persoanele cu boli cronice, persoanele cu handicap si apartinatorii"

Sambata, 30 Ianuarie 2021, ora 21:06
27 citiri
Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a facut declaratii sambata seara. El a facut referire atat la principalele probleme identificate in sistemul de sanatate, cat si la o serie de masuri care urmeaza a fi detaliate saptamana viitoare si care vizeaza crearea unui fond national pentru siguranta pacientilor in spitale.

Totodata, Vlad Voiculescu a declarat ca strategia de vaccinare pentru luna februarie se va schimba pentru a preveni pe cat posibil aglomerarea spitalelor. Astfel, pentru ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.