Romeo Tepes-Focsa, presedintele PSD Harghita, dupa ce a primit votul de incredere:"Filiala judeteana se va focusa spre tineret, meritocratie si un management performant"

Joi, 13 Februarie 2020, ora 11:42
225 citiri
Dupa ce vineri, la Toplita, cu ocazia Conferintei de alegeri a Organizatiei Judetene a PSD Harghita, a fost ales in unanimitate presedinte al filialei judetene, Romeo Tepes-Focsa spunea ca este "o deosebita onoare, dar si o mare responsabilitate" si a tinut sa le multumeasca colegilor prezenti pentru increderea acordata.

"In ceea ce priveste alegerea presedintelui Partidului Social Democrat al organizatiei Harghita - spunea acesta - a fost o surpriza pentru toti colegii mei. Domnul Mircea Dusa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.