Om bogat, om sarac - in administratia municipala din Curtea de Arges: viceprimarul municipiului, Gabriel Jubleanu, ramane un tip "bazat"!

Vineri, 10 Iulie 2020, ora 23:26
54 citiri
Dupa cum se stie, viceprimarul in functie este la al treilea mandat de ales local, dar ocupa pentru prima data functia de viceprimar. Prima sa prezenta in legislativul municipal s-a inregistrat in decembrie 2010, cand l-a inlocuit pe Gabriel Nastea (PNG), ajuns director la SPU. In 2012 a candidat pe lista PSD si a fost ales consilier local, iar dupa ultimele alegeri a fost validat viceprimar. Gabriel Marian Jubleanu este cunoscut ca un tip linistit, calm, ce nu poate fi usor scos din fire. Bun ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres