Primarul Panturescu: "Pentru cresterea sigurantei cetatenilor implementam un sistem de supraveghere video si de monitorizare a traficului auto!"

Miercuri, 09 Octombrie 2019, ora 19:26
52 citiri
Seful administratiei municipale a tinut sa lamureasca situatia creata de zvonurile lansate in ultimul timp vizavi de utilitatea acestui sistem modern de monitorizare video, existent in toate localitatile din tarile cu adevarat civilizate. "Inainte de a fi primar, sunt cetatean al acestui oras! In cei aproape 20 ani de cand sunt ales local, am identificat destule lipsuri, si cum n-am putut face ceva concret cat timp am fost simplu consilier local, ca primar am incercat sa duc la indeplinire ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres