Stare de necesitate pe consumul de apa: daca nu se renunta la udatul gradinilor, AQUATERM va fi silita sa restrictioneze furnizarea de apa la Curtea de Arges!

Vineri, 22 Mai 2020, ora 19:26
38 citiri
Nu, nu este vorba despre o gluma proasta sau despre intentia de a starni panica in randul populatie, ci adevarul gol-golut! Seceta din ultimul timp i-a determinat pe unii dintre gospodarii care dispun de gradini de zarzavat si nu numai sa irige terenurile cu apa de la robinet. Consumul excesiv de lichid a ajuns sa depaseasca uneori capacitatea de distributie de care dispun instalatiile administrate de catre conducerea S.C. AQUATERM S.A., furnizorul exclusiv de servicii din domeniul apei si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Arges Expres