Înapoi la listarea arhivei

11 Noiembrie 2022 - Resitenii nu platesc taxe pentru tramvai!

RESITA - In ciuda zvonurilor de pe retelele de socializare cum ca pentru proiectul cu reintroducerea transportului cu tramvaiul vor plati la greu si resitenii, primarul Nelu Popa da asigurari ca

11 Noiembrie 2022 - Borcean: Tot faultandu-l pe Dunca nu suntem pe pista fireasca!

CARANSEBES - Atacat dur de cei din PSD pentru proiectul Nedeia si nu numai, presedintele Consiliului Judetean, Romeo Dunca, primeste o mana de ajutor chiar din interiorul social-democratilor!

11 Noiembrie 2022 - Autoritatile locale sa aiba initiativa si noi ii sprijinim!

CARANSEBES - E mesajul transmis de deputatul carasean Marius Damian (PSD) la inaugurarea celei mai moderne sectii medicale din Caras-Severin, neonatologia spitalului din Caransebes!

11 Noiembrie 2022 - Cizme si sosete groase pentru oamenii fara adapost

CARAS-SEVERIN - Voluntarii de la Lions Resita Kindness au oferit celor 33 de oameni ai strazii din centrul de la Caransebes imbracaminte, cizme, sosete si produse de igiena!

11 Noiembrie 2022 - Lumanari impletite cu amintiri si arome de toamna

RESITA - Zeci de tineri si-au exprimat dorinta de a participa la un atelier in cadrul caruia au invatat cum sa realizeze lumanari turnate in ceara vegetala. Cine a fost interesat sa participe a avut

11 Noiembrie 2022 - Vointa Lupac nu concepe decat victoria cu Aurul Brad

LUPAC - AFC Vointa Lupac va intalni sambata, 12 noiembrie, de la ora 14, acasa, formatia CS Armata Aurul Brad! Echipa lui Dobre vrea neaparat cele trei puncte, pentru a putea urca in clasament.