Înapoi la listarea arhivei

14 Ianuarie 2008 - Prefectul cere bani pentru spitalul judetean

Prefectul judetului Covasna, Ervin Gyorgy, a declarat ca va interveni pe langa Ministerul Sanatatii pentru a aloca fondurile necesare continuarii lucrarilor de consolidare a Spitalului Judetean din

14 Ianuarie 2008 - Prefectul crede ca primarii raporteaza date fictive

Prefectul judetului Covasna, Ervin Gyorgy, este de parere ca primarii raporteaza date fictive in legatura cu stadiul aplicarii legilor fondului funciar, pentru a nu fi criticati si sanctionati,

14 Ianuarie 2008 - Prefectul de Covasna considera ca primarii ii prezinta date false legate de retrocedari

Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, considera ca primarii din judet raporteaza date nereale in ceea ce priveste stadiul retrocedarilor de fond funciar, iar asta pentru a scapa de mustrari sau

14 Ianuarie 2008 - Cu bicicleta pana in Turcia ca sa-si salveze fiul

Kiss Laszlo , din Sfantu Gheorghe, Covasna, va pleca pe 18 mai pe bicicleta pana in Turcia, pentru a-si ajuta baietelul bolnav de hemofilie (boala genetica ce nu permite coagularea sangelui).

14 Ianuarie 2008 - Trei urmariti general, retinuti de politistii covasneni

Trei barbati dati in urmarire generala pentru ca s-au sustras de la executarea pedepselor cu inchisoarea au fost depistati in judetul Covasna, transmite corespondentul ROMPRES.

14 Ianuarie 2008 - PD-L cere strategia de dezvoltare a judetului

Conducerea filialei Covasna a Partidului Democrat-Liberal cere autoritatilor locale sa prezinte strategia de dezvoltare a judetului pe anul 2008, transmite corespondentul ROMPRES.

14 Ianuarie 2008 - Liste de asteptare la caminele de batrani

Numarul persoanelor in varsta care solicita locuri in caminele de batrani a crescut in ultimii ani in judetul Covasna, transmite corespondentul ROMPRES.

14 Ianuarie 2008 - Bloc incendiat in urma unor lucrari de sudura

Intr-un bloc din centrul municipiului Sfantu Gheorghe a izbucnit un incendiu in urma efectuarii unor lucrari de sudura, transmite corespondentul ROMPRES.