Perchezitii la camatarii din Otelu Rosu, Poiana Marului si Timisoara. Peste 220.000 de euro, ridicati de la cei care dadeau bani unor oameni de afaceri din Caras-Severin!

Marti, 19 Februarie 2019, ora 16:05
171 citiri
Saptamana a inceput cu mai multe perchezitii in Otelu Rosu, Poiana Marului si Timisoara, anchetatorii fiind pe urmele unor persoane banuite ca ar fi dat sume importante de bani cu camata unor oameni de afaceri din Caras-Severin. Dobanzile lunare percepute pentru imprumuturi ajungeau si la 15%. Au fost ridicati in total peste 220.000 de euro, bani cash.

Bani garla. Asta au gasit angajatii Serviciului de Investigatii Criminale Caras-Severin in urma a 7 perchezitii efectuate ieri in Otelu Rosu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.