Arsenal, Real, Atletico, Juventus. Castigatoare de Liga Campionilor, Europa League sau finaliste in competitii de pe continent joaca in Timis

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 14:21
55 citiri
TIMIS. Fotbalul mic e mare! Judetul Timis este unul dintre cele mai bogate din punct de vedere al cluburilor de fotbal care se intrec la diferite niveluri de competitie.
Nu mai putin de 132 de echipe sunt in campionatele din judet, iar 12 dintre ele poarta numele unor formatii cu nume din Europa.
Liga a patra
este primul esalon al Timisului, iar singura formatie cu nume celebru se gaseste la Faget. Este continuatoarea fostei grupari de liga a III-a Flacara Faget si poarta numele gruparii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.