Europarlamentarul Daniel Buda si-a prezentat raportul de activitate la finalul celor 3 ani de mandat in Parlamentul European!

Sursa: Salajeanul
Sambata, 26 August 2017, ora 17:04
53 citiri
La finalul celor 3 ani de mandat in Parlamentul European, va invit pe cei interesati sa consultati o sinteza sau daca vreti un raport al activitatii mele in calitate de membru al acestei institutii.

Pentru a face un prim pas spre dezvoltarea comunitatilor, am dorit sa vin in sprijinul tuturor celor interesati cu o serie de informatii referitoare la oportunitatile de finantare a proiectelor din fondurile alocate direct de la Bruxelles pentru exercitiul financiar 2014-2020. In acest sens, am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.