4 accesorii pe care orice gamer trebuie sa le aibă

Advertorial
Vineri, 28 Ianuarie 2022, ora 18:12
9177 citiri
4 accesorii pe care orice gamer trebuie sa le aibă
accesorii gaming FOTO: pexels.com

Jocurile pe PC reprezintă o modalitate foarte distractivă de a te relaxa după o zi lungă și, de ce nu, de a te conecta cu prietenii în mediul online. Dar, pentru a profita la maximum de această experiență, trebuie să achiziționezi câteva accesorii de gaming.

Desigur, poți juca jocuri cu mouse-ul și tastatura pe care le folosești pentru serviciu, însă acestea nu au ergonomia necesară pentru gaming. În plus, accesoriile specifice pentru jocuri îți permit să personalizezi unele caracteristici, în special iluminarea, pentru a adăuga ambianță și a face experiența mai plăcută

Și pentru că lumea accesoriilor pentru jocuri este atât de largă, vom trece în revistă doar acele accesorii care sunt absolut indispensabile. Iată, așadar, patru accesorii setup gaming pe care orice gamer trebuie să le aibă:

1. O pereche de căști pentru jocuri

Dacă ai de gând să joci jocuri multiplayer online cu prietenii, o pereche căști gaming bune este un accesoriu esențial pentru tine. De asemenea, o pereche de căști este utilă și în cazul în care vrei să dai sonorul tare, însă copiii dorm, sau alți membri ai familiei studiază și au nevoie de liniște.

Ai grijă ca în momentul în care alegi casca pentru jocuri să alegi unele cu sunet surround 7.1 simulat. Acestea îți oferă posibilitatea să îți auzi inamicii care vin din toate direcțiile, fără să te ia prin surprindere.

2. O tastatură iluminată, de dimensiuni normale

Tastatura iluminată, de dimensiuni normale, este concepută special pentru a face jocurile pe PC mai confortabile și mai distractive.

Tastatura pentru gaming este ergonomică, fiind special creată pentru a oferi o bună susținere a mâinilor, astfel încât să nu obosești și să nu-ți amorțească. Alege însă o tastatura cu suport detașabil pentru încheietura mâinii, astfel încât să îl poți îndepărta cu ușurință dacă este necesar.

Luminile de fundal ale tastaturii creează o ambianță unică, specifică jocurilor, creând o atmosferă mai plăcută.

3. Un mouse de gaming ergonomic

Un mouse de gaming de înaltă performanță este absolut util pentru un gamer. Alege un mouse ergonomic, astfel încât să-ți ofere tot confortul de care ai nevoie în timpul jocului.

Jocurile cu ritm rapid necesită mișcări precise ale mouse-ului, tocmai de aceea este important să alegi un mouse cu viteza mare care poate fi reglată ușor din setările jocului și/sau ale calculatorului.

4. Un scaun ergonomic

Sesiunile lungi de gaming duc la dureri serioase de spate dacă nu ai scaunul potrivit. Alege un scaun ergonomic, cum ar fi un design atractiv și spătar înalt pentru a-ți sprijini întregul corp. Scaunul de gaming trebuie să aibă suporturi pentru brațe reglabile pe înălțime, o pernă pentru căști și o pernă lombară. De asemenea, este indicat ca scaunul să-ți ofere posibilitatea de a muta perna lombară în sus sau în jos pentru a se adapta la lungimea spatelui tău.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#accesorii gaming, #accesorii gaming pc, #gaming pc , #pc