Becali a sarit la gatul lui Mititelu

Marti, 02 Februarie 2010, ora 22:19
2625 citiri
Becali a sarit la gatul lui Mititelu

Gigi Becali si Adrian Mititelu s-au contrat violent, in direct la un post TV, totul plecand de la mijlocasul Andrei Ionescu, adus la Steaua in urma cu jumatate de ani.

"Ros-albastrii" au platit 500.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale mijlocasului iar acum ar fi dorit sa-l imprumute la Poli iasi pentru a avea mai multe jocuri in Liga I.

Adrian Mititelu s-a opus, invocand o clauza contractuala, iar din acest moment discutia a degenerat.

Urmariti mai jos dialogul purtat de cei doi la GSpTV:

Becali: Daca el are demnitate si onoare, cand l-am cumparat pe Ionescu mi-a spus sa-l iau, ca imi da banii inapoi daca nu e fotbalist. Eu nu i-am cerut 500.000 de euro acum pe Ionescu, i-am cerut 200.000 de euro, dar el, daca are demnitate, mi-ar da inapoi toti banii.

Mititelu: Motivul pentru care l-a luat pe Andrei Ionescu a fost Piturca, el i-a spus sa-l ia in 30 de minute. Intr-adevar, si eu i-am spus ca garantez pentru el, dar Becali este cel care a gresit. Ionescu nu a fost manageriat cum trebuie, nu i s-au dat sanse. I-am dat un mercedes pe mana si nu a stiut cum sa-l foloseasca! Eu vreau sa-l iau pe Andrei Ionescu inapoi, maine il iau, ii dau 200.000 de euro in schimbul jucatorului.

Becali: Ai facut o declaratie publica, imi dai 200.000 de euro pe jucator. Am acceptat asta. Stii de ce fac asta, domnule mititelu? Pentru ca nu mai vreau sa am niciun fel de legatura cu dumneata!

Mititelu: Pai am avut vreo legatura, am facut un pact?

Becali: Eu nu vreau sa mai am niciun fel de legatura cu tine!

Mititelu: Pana acum spuneai ca Ionescu e viitorul lider al Stelei, urmatorul conducator de joc, acum spui ca scapi de el. Imi dau cuvantul de onoare ca miercuri incheiem contractul.

Becali: Ii dau ordin lui Argaseala sa faca actele, numai ca Mititelu nu-mi raspunde la telefon.

Mititelu: Pai nu raspund, pentru ca tipa la mine!

Becali: Nu am tipat, vorbeam cu Argaseala. Acum o luna de zile am vrut sa-l dau imprumut pe Ionescu si el mi-a spus ca nu am voie si nu stiu ce. Credeam ca e om onorabil.

Mititelu: Acum nu mai sunt onorabil. Pai tu te schimbi de la o zi la alta cu oamenii, azi sunt destepti, maine prosti.

Pe langa "episodul Ionescu", patronul Stelei a fost extrem de deranjat de vizita facuta de Mititelu la DNA Pitesti, acolo unde a dat declaratii, in calitate de martor, in dosarul "mita in arbitraj". Becali crede ca seful Stiintei l-a tradat si l-a infundat pe recent eliberatul Cornel Penescu.

M.D.

FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că a a avut încredere în colegii săi şi a simţit că va fi seara lor. Coman nu a jucat în meciul cu...
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană....
#Becali Mititelu cearta, #Gigi Becali, #Adrian Mititelu, #Andrei Ionescu revine Craiova , #stiri Adrian Mititelu