Mutu a marcat un gol crucial pentru Ajaccio

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 21:55
5794 citiri
Mutu a marcat un gol crucial pentru Ajaccio

Adrian Mutu a marcat cel de-al treilea sau gol in Franta, "Briliantul" deschizand scorul in partida castigata de Ajaccio cu scorul de 2-0 in fata celor de la Stade de Reims.

Ghinionistul ultimelor etape din Ligue 1, cand a lovit bara din toate pozitiile, Mutu a inscris un gol norocos.

Atacantul roman a executat o lovitura libera de la peste 30 de metri, incercand sa centreze in careul lui Reims, numai ca balonul s-a scurs in poarta aparata de Agassa fara sa fie atins de cineva.

"Briliantul" a contribuit si la a doua reusita a corsicanilor, centrand din nou de la mare distanta. De aceasta data Lasne a reluat cu capul, balonul l-a lovit pe Tacalfred si a intrat in poarta.

Internationalul "tricolor" a parasit terenul in minutul 81, in momentul schimbarii numele sau fiind scandat de tot stadionul.

In urma acestei victorii extrem de importanta, Ajaccio a acumulat 20 de puncte si a parasit zona periculoasa a clasamentului din Franta.

Partida dintre Ajaccio si Reims a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul:

Min.90 Final de meci! Ajaccio obtine o victorie vitala.

Min.82 Adi Mutu este schimbat cu Diarra. Publicul ii scandeaza numele.

Min.77 GOL AJACCIO! Mutu centreaza din nou de la 30 de metri, Lasne reia cu capul in capul lui Tacalfred, care trimite in propria poarta!

Min.64 Ocazie buna si pentru Reims, sutul lui Toudic stergand bara portii lui Ajaccio.

Min.51 Mutu incaseaza un cartonas galben.

Min.46 Incepe repriza secunda.

Min.45 Finalul primei reprize.

Min.31 GOL MUTU! "Briliantul" deschide scorul cu o centrare plouata trimisa in careul advers care se scurge in poarta lui Reims fara sa fie atinsa de nimeni!

Min.25 Ce ocazie are Mutu! Centrare din banda stanga, romanul scapa din marcaj, insa reluarea cu exteriorul trece pe langa poarta celor de la Reims.

Min.17 Ocazie mare pentru Mutu. Centrare de pe partea stanga, Mutu sare bine la 8 metri de poarta adversa, insa trimite putin pe langa bara.

Min.11 Mutu este lansat foarte bine in adancime, preia frumos, dribleaza portarul si inscrie. Reusita este anulata, asistentul semnalizand, corect, o pozitie de offside a atacantului roman.

Min.1 A inceput meciul !

Echipele de start:

AC Ajaccio: Ochoa, Medjani, Lippini, Maire, Bouhours, Pierazzi, Mostefa, Cavalli, Belghazouani, Mutu, Eduardo.

Rezerve: Sissoko, Poulard, Diawara, Andre, Lasne, Sammaritano, Diarra.

Antrenor: Alex Dupont

Stade de Reims: Agassa, Tacalfred, Mandi, Weber, Glombard, Krychowiak, Devaux, Ramare, Ghilas, Fortes, Rigonato.

Rezerve: Liebus, Fofana, Signorino, Ayite, Ca, Toudic, Courtet.

Antrenor: Hubert Fournier

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#Mutu gol Ajaccio, #Mutu Ajaccio Reims, #Ajaccio Reims LIVE, #Ajaccio Reims rezultat Ligue 1 , #Ajaccio