Buffon: Exista o inversunare din partea lui Chelsea fata de Mutu

Joi, 08 Octombrie 2009, ora 17:32
1942 citiri
Buffon: Exista o inversunare din partea lui Chelsea fata de Mutu

Portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, crede ca amenda de 17 milioane ceruta de Chelsea lui Adrian Mutu este absurda.

"Probabil ca exista o inversunare din partea clubului Chelsea fata de Mutu, altfel amenda primita de roman este absurda. Este adevarat ca in acest caz clubul are trebui sa primeasca o despagubire, dar este imposibil pentru un jucator sa plateasca aceasta suma. Cred ca se poate incerca o mediere a situatiei", a spus Buffon, informeaza Violanews.

Tribunalul Federal al Elvetiei a decis suspendarea temporara a deciziei TAS, prin care Adrian Mutu trebuia sa plasteasca 17 milioane de euro clubului Chelsea Londra.

Cazul "Briliantului" va fi rejudecat dupa ce o decizie a TAS a fost anulata pentru a doua oara in istorie.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anuntat, pe 31 iulie, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor din cadrul FIFA, care a hotarat, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.

Clubul patronat de Roman Abramovici l-a achizitionat pe Mutu de la AC Parma, in vara anului 2003, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline si a renuntat la serviciile acestuia in octombrie 2004, dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv cu cocaina la un control antidoping.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Gianluigi Buffon, #Adrian Mutu, #Chelsea Londra , #Chelsea