Reactii la depistarea pozitiva a lui Adrian Mutu

Joi, 28 Ianuarie 2010, ora 16:48
2754 citiri
Reactii la depistarea pozitiva a lui Adrian Mutu

Vestea depistarii pozitive a internationalului roman Adrian Mutu a socat lumea fotbalului european, mai ales ca atacantul Fiorentinei a avut un inceput de an fabulos, cu 7 goluri in 6 meciuri.

Fostul international roman Gica Popescu a fost primul care a reactionat, spunand ca e prea devreme pentru a trage o concluzie.

"Cred ca e prea devreme sa ne pronuntam. Unii jucatori iau in greutate dupa o perioada de repaus si apeleaza la medicamente pentru a slabi. Aceste medicamente fac ca pofta de mancare sa nu fie una exagerata. te ajuta la slabit, dar cateva astfel de substante pot fi interzise. Adrian a avut o transformare importanta dupa ceea ce s-a intamplat la Chelsea si cred ca trebuie sa fie o greseala pe undeva.", a declarat Gica Popescu la Realitatea.

Mutu, depistat pozitiv la un control antidoping

Fostul oficial FRF, Florin Prunea, s-a declarat surprins de vestea publicata intial de presa italiana, insa considera ca rezultatul primei probe a testului antidoping nu este relevant.

"Este prematur sa tragem concluzii, va urma proba B. Se face proba A si in urma contestatiei, pe care Adi Mutu o va face cu siguranta, se va face proba B. Dupa proba B putem discuta. ce ma surprinde la asta o veste e ca acest medicament este pentru oamenii cu probleme serioase de greutate, obezi. Adrian Mutu este totusi un fotbalist.", a declarat Florin Prunea, pentru Realitatea.

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu se declara surprins vestea ca Adrian Mutu a fost depistat pozitiv, spunand ca se asteapta la orice de la atacantul Fiorentinei.

"Eu nu zic ca nationala nu avea nevoie de el, eu nu zic ca e cel mai bun atacant roman, dar nu ma intereseaza Mutu. El are sa-mi dea 200.000 de euro de sase ani, ce caracter sa aiba? Ma astept de la orice de la el, si la cocaina, si la hasis, si la heroina. E un fotbalist foarte foarte bun, dar daca se tine de treaba, ajungea ca Ronaldo", a declarat Becali la Sport.ro.

Cristian Tudor Popescu a comentat extrem de taios noul scandal in care este implicat "Briliantul".

"Adrian Mutu a trisat de prea multe ori pana acum. Mie imi pare rau ca un fotbalist de valoarea lui trebuie sa stea patru ani pe tusa. Dar eu cred ca Razvan Lucescu trebuia sa continue fara Mutu, chiar daca nu se intampla ce s-a intamplat acum.

Nu cred in teoria conspiratiei, cum ca lui Mutu i s-a dat aceasta pastila de cei de la Fiorentina. Credeti ca Mourinho i-a bagat cocaina pe nas lui Mutu, cand era la Chelsea?", a spus Cristian Tudor Popescu, la Sport.ro.

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a comentat situatia atacantului roman Adrian Mutu si crede ca jucatorul Fiorentinei risca sa-si incheie deja cariera.

"Imi pare rau ca a venit acest necaz pentru Mutu tocmai acum, cand avea probleme si la nationala. Cariera sa este in pericol. Ca imagine, este rau de tot pentru Mutu, mai ales ca joaca in Italia. In plus, mai are si procesul cu Chelsea", a declarat Ilie Nastase la GSP TV.

Fostul international Dorinel Munteanu s-a declarat surprins de situatia in care se afla Adrian Mutu si crede ca "Briliantul" si-a pus cariera in pericol.

"Sunt surprins. Imi pare rau pentru el, dar daca e adevarat, si-a incheiat cariera. E o pierdere uriasa pentru noi. Nu stiu daca a fost o greseala sau nu, dar trebuia sa fie atent la cariera lui. Cred ca a luat pe propria raspundere acest medicament", a spus "Neamtul" la GSP TV.

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca va astepta proba B in cazul jucatorului Adrian Mutu, pentru a putea lua in calcul o decizie a Federatiei in cazul sau.

"Nu stiu ce sa spun in cazul Mutu, nu prea am ce sa fac, sunt uluit. Nici nu stiu ce sa spun. Nu am cuvinte. Pur si simplu nu am o explicatie, nu stiu ce sa zic. Vom astepta si proba B, sa vedem despre ce e vorba si apoi se poate vorbi de o decizie", a declarat Lupescu pentru Mediafax.

Fiind recidivist, atacantul roman risca acum o suspendare intre 1 si 4 ani. In 2004, in perioada in care juca la Chelsea, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaina si a fost suspendat pentru 7 luni de zile.

Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
Firea la depunerea oficială a candidaturii pentru Primăria București: ”Propunem o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică” VIDEO
Firea la depunerea oficială a candidaturii pentru Primăria București: ”Propunem o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică” VIDEO
Gabriela Firea a declarat duminică, 28 aprilie, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, că ea şi echipa sa propun o administraţie dinamică şi o...
#Adrin Mutu depistat pozitiv, #Mutu dopat , #goluri