Porumboiu il face praf pe Lopez Caro

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 18:47
1722 citiri
Porumboiu il face praf pe Lopez Caro

Patronul gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu, pune din nou tunurile pe tehnicianul spaniol Lopez Caro, despre care spune ca nu vrea sa plece de la echipa fara a fi demis.

"Sunt multe lucruri care l-au uimit. Acest Lopez Caro, despre care toata presa din Spania spune ca il terorizam, nu are niciun interes. Are interese total opuse celor de la club. Daca Lopez Caro pleaca, Mihai Stoica se intoarce imediat. Sunt ferm convins ca, daca lucrurile erau linistite, sunt ferm convins ca nu are niciun motiv. Relatia noastra e fara cusur.

Doar ca a venit intr-un moment in care focul e continuu la Vaslui. Pleaca din cauza unui om care nu are niciun scrupul. Lopez Caro este nepriceput, dar si rau-voitor. Nu poti sa faci echipa asa cum ai facut-o, sa le dai inca cinci zile libere. Nimeni nu face asta in Liga 1. E inimaginabil, mi-am dat seama ca nu are decat un singur scop. Pur si simplu noi am iesit din toate competitiile si nu vad daca noi am mai putea sa luam ceva.

MM a vazut doua antrenamente si si-a pus mainile in cap. Nici la juniori nu a vazut asa ceva. Ce face, face doar sa ne forteze mana noastra sa il demitem. Nu il intereseaza ce se intampla la Vaslui. Vine si sta o ora si jumatate la teren si pleaca fara nicio vorba. Sta la panda. Mihai a avut o atitudine de respingere a acestei situatii. Lopez Caro ne-a reclamat peste tot, doar la pompieri nu a ajuns. El face schemele de joc cu avocatii. I-am spus lui Mihai si l-am rugat sa ne astepte.", a declarat Porumboiu la Sport.ro.

Mihai Stoica si-a dat demisia, luni, din functia de presedinte executiv al formatiei FC Vaslui, grupare cu care a semnat in urma cu numai patru zile.

Mihai Stoica a plecat de la Vaslui

Motivul plecarii acestuia de la gruparea moldoveana este "razboiul" dintre patronul gruparii, Adrian Porumboiu, si antrenorul Lopez Caro.

C.F.

CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicuşor Dan, actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi...
#Adrian Porumboiu, #FC Vaslui, #Lopez Caro , #FC Vaslui
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Patronul Porumboiu s-a aratat cel putin naiv, daca nu cumva si mai rau, in momentul...
Poza miytyi
miytyi
rank 2
Lopez Caro stie joaca si demonstreaza tuturor antrenorilor romani ca nu e un sclav pe plantatie!