Dragos Anastasiu, Eurolines, despre atuurile femeilor in pozitii de conducere

Sambata, 02 Martie 2013, ora 12:35
1999 citiri
Dragos Anastasiu, Eurolines, despre atuurile femeilor in pozitii de conducere

Dragos Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, vorbeste despre rezultatele companiei sale, despre planuri de business, dar nu uita sa le rasfete pe doamnele din jurul sau, de ziua femeii.

Nu face diferenta intre barbati si femei in management si business, dar apreciaza ca femeile sunt mai sensibile decat barbatii si au un instinct aparte, acesta fiind atuul lor in posturi in care este necesara relationarea cu alti oameni.

Pentru anul acesta isi propune sa rasfete doamnele din jurul sau, de 1 si 8 martie, iar pe plan mai extins, isi propune o crestere de aproximativ 33% a cifrei de afaceri pe intreg grupul sau, sustine Dragos Anastasiu, intr-un interviu acordat Business24.

Ati estimat, la sfarsitul anului trecut, ca urma sa incheiati anul cu un profit operational de un milion de euro, in crestere cu 32,6% fata de 2011. Care a fost secretul succesului, in conditiile in care oamenii sunt destul de atenti cu bugetele de vacanta?

Sunt mai multi factori care au contribuit la un rezultat bun in 2012. Printre ei enumar investiile in traininguri de specialitate, de vanzari, investii in zona de publicitate, investitii in schimbarea si pregatirea implementarii unei culturi organizationale care are printre altele scopul de a crea pentru clientii nostri o experienta de vacanta si nu doar o simpla vacanta.

Cititi mai multe despre Dragos Anastasiu, Eurolines: In business femeile pot performa la fel de bine ca barbatii pe Business24.ro.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#Dragos Anastasiu 2013, #planuri business Eurolines, #Dragos Anastasiu performanta femei business , #afaceri profitabile