Blue Air va construi un nou terminal pe Aeroportul Baneasa

Marti, 09 Septembrie 2008, ora 13:37
1187 citiri
Blue Air va construi un nou terminal pe Aeroportul Baneasa

Compania aeriana Blue Air a semnat contractul de concesiune pentru construirea unui nou terminal Plecari de pe Aeroportul Baneasa, investitie in valoare de aproximativ 10 milioane euro, a anuntat marti directorul general al aeroportului, Stefan Mladin.

Prin acest contract, Blue Air urmeaza sa construiasca noul terminal pe un teren de aproximativ 5.000 de metri patrati, aflat in proprietatea Aeroportul International Aurel Vlaicu.

Valoarea investitiei este in jur de 9-10 milioane euro cu toate dotarile necesare, suma ce va fi suportata integral de catre compania Blue Air.

Constructia ar putea incepe pana la sfarsitul anului 2008, dupa obtinerea tuturor avizelor si aprobarilor necesare, informeaza NewsIn.

Termenul de finalizare este de opt luni de la inceperea lucrarilor. Astfel, cel mai probabil in vara anului 2009 noul terminal va fi functional.

Deoarece in ultimii trei ani a crescut numarul pasagerilor, terminalul existent nu mai face fata.

Daca se va construi noul terminal, Aeroportul Baneasa va avea o capacitate de peste doua milioane de pasageri, implicit va creste profitul si nu in ultimul rand se vor imbunatatii conditiile oferite pasagerilor.

Daca in 2007, au tranzitat Aeroportul Baneasa aproximativ patru milioane de calatori, peste cativa ani numarul va creste la peste opt milioane de pasageri.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#blue air, #terminal, #aeroportul Baneasa, #constructie , #constructii