Au inceput inscrierile la Bucuresti Business Days

Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 21:42
1796 citiri
Au inceput inscrierile la Bucuresti Business Days

Cea de-a 9-a editie Business Days, cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri din Romania, se va desfasura in perioada 12-13 decembrie 2012, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti.

Evenimentul Bucuresti Business Days este dedicat antreprenorilor, managerilor si intregii comunitati de afaceri locale si regionale si incheie suita de evenimente Business Days de anul acesta, fiind precedata de alte trei editii desfasurate in marile centre regionale: Timisoara (martie 2012), Cluj-Napoca (iunie 2012) si Iasi(octombrie 2012).

In cadrul acestei editii se va realiza o analiza comparativa a celor 4 regiuni, incercand sa identifice similitudinile si diferentele intre abordarile manageriale si antreprenoriale specifice fiecarei regiuni, pentru a gasi acele ingrediente care ar trebui sa formeze ADN-ul unui antreprenor si manager roman de succes.

Evenimentul se va desfasura pe o durata de doua zile: 4 conferinte, 4 mese rotunde si 24 de workshopuri, expozitie tematica, urmate de o prezentare de moda, o degustare de vinuri, concursuri si o tombola cu premii, precum si o lansare de carte.

Printre temele pe care se va pune un accent major sunt: leadership, strategie, dezvoltarea echipei, comunicare, marketing, vanzari, managementul relatiei cu clientii, managementul riscurilor, gestionarea conflictelor, rezolvarea problemelor, luarea decizilor inteligente sau productivitate crescuta.

Ca la fiecare editie, o compoanenta majora a evenimentului va fi dedicata sesiunilor de business networking ce au loc pe parcursul celor doua zile, evenimentele Business Days fiind singurele care integreaza in jurul ideii de business networking interesele celor trei mari categorii de stakeholderi ce iau parte la ele: participanti, speakeri si parteneri.

Detalii despre speakeri, program, precum modalitatile de acces si ofertele promotionale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.bucuresti2012.businessdays.ro.

Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Majorarea pensiilor de la 1 septembrie, după recalculare, deja pune presiune pe bugetul de stat.Și salariul minim pe economie urmează să fie majorat de la 1 iulie la 3.700 de lei brut. Însă...
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
#eveniment afaceri Business Days, #Business Days editie Bucuresti , #marketing