Mentori si modele la ZileleBiz

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 20:31
1323 citiri
Mentori si modele la ZileleBiz

Cea de-a 11-a editie a conferintei de afaceri Zilele Biz, care se va desfasura anul acesta in perioada 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti, aduce pe scena cateva dintre cele mai influente personalitati culturale si de business din Romania.

Printre speakerii acestei editii se regasesc Mircea Cartarescu, cel mai vandut autor roman, care va vorbi despre romani si Romania, asa cum sunt ei vazuti in scrierile altor autori.

Antropologul Vintila Mihailescu evalueaza ce ne motiveaza si valorile in care credem si care ne definesc ca natiune. Aneta Bogdan, cel mai reputat specialist in branding din Romania si un vorbitor de o carisma exceptionala, va capta audienta zilei de Antreprenoriat iar Octavian Bellu, cel mai titrat antrenor roman, va vorbi despre cum sustii performanta in conditii adverse.

Practicienii de top

Practicienii de top ai Zilelor Biz sunt acei specialisti care au realizat performante exceptionale pe parcursul carierei. Intre acestia, mentionam pe: Bogdan Naumovici - poate cel mai (re)cunoscut om din publicitatea romaneasca, Misu Negritoiu - Chairman ING Bank, Bogdana Butnar - unul dintre cei mai dinamici oameni din online-ul romanesc si John Holm, profesor in cadrul Maastricht School of Management.

Viziunea creeaza viitorul

Avem ca speakeri la Zilele Biz leaderi ai companiilor care au stiut ieri ce se va intampla maine, intre care: Google, Microsoft, Samsung. Dintre leaderii companiilor romanesti, l-am invitat pe Florin Talpes, cel care a transformat Softwin intr-o multinationala si a creat cel mai cunoscut brand al IT-ului romanesc.

Si, nu in ultimul rand, la editia de anul acesta vor participa si mentorii. Astfel, vor participa si Sorin Psatta, Integrated Communication Director la BBDO si profesor la Universitatea Bucuresti, Dragos Anastasiu, Presedinte Eurolines si unul dintre protagonistii emisiunii 'Arena Leilor', Radu Enache, Presedinte & CEO, Continental Hotels, si pe multi alti antreprenori si consultanti.

Mai multe detalii despre speakers, participare si program pe www.zilelebiz.ro

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#eveniment networking Zilele Biz, #eveniment Zilele Biz Bucuresti , #marketing