Auchan isi deschide magazin in locul Tractorul Brasov

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 08:29
3800 citiri
Auchan isi deschide magazin in locul Tractorul Brasov
Foto: Arhiva

Retailerul francez Auchan va construi un hypermarket pe fosta platforma Tractorul Brasov.

Retailerul francez Auchan cumpara de la Flavus Investitii proiectului imobiliar de pe fosta platforma Tractorul din Brasov.

"Negocierile cu Flavus Investitii pentru proiectului imobiliar de pe fosta platforma Tractorul din Brasov au inceput de vara trecuta si inca nu s-au finalizat, mai multe detalii vor fi date de reprezentantii Auchan in cadrul conferintei de presa", au declarat pentru Adevarul surse din piata.

Pe fosta platforma Tractorul, Flavus Investitii urma sa dezvolte un proiect mixt, de birouri, locuinte, retail, care ar fi necesitat fonduri de 1,5 miliarde de euro si a carui constructie s-ar fi intins pe o perioada de peste 10 ani.

Surse din piata imobiliara, citate de Mediafax, au declarat ca grupul francez a preluat integral proiectul, urmand sa dezvolte pe cont propriu partea de retail, iar pentru celelalate zone sa caute parteneri sau chiar sa revanda aceasta componenta.

Auchan si Immochan au anuntat pentru miercuri o conferinta de presa dedicata proiectului Coresi Shopping Center Brasov.

Auchan urma sa construiasca un hipermarket de 16.000 metri patrati, cu o suprafata de vanzare de 10.000 metri patrati, investitie de 20 milioane euro.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Auchan Brasov Tractorul, #Auchan hypermarket, #magazine Auchan , #stiri afaceri