Sistemele avansate de comunicatii radio ale Intracom Telecom consolideaza infrastructura de supraveghere a frontierei Marocului

Advertorial
Vineri, 06 Martie 2020, ora 13:30
7182 citiri
Sistemele avansate de comunicatii radio ale Intracom Telecom consolideaza infrastructura de supraveghere a frontierei Marocului

Intracom Telecom, vendor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat furnizarea sistemului sau de comunicatii radio, punct-la-punct, in domeniul microundelor (OmniBAS ™), catre Programul de Management al Frontierelor pentru zona Magreb, program finantat de UE.

Compania si-a asumat responsabilitatea de a implementa solutia folosind servicii de instalare si inginerie din piata locala.

Prin intermediul fondurilor UE dedicate situatiilor de urgenta in Africa, European EU Emergency Trust Fund, acest Program de Management implementat de catre Centrul International pentru Dezvoltarea Politicii de Migratie (ICMPD), urmareste imbunatatirea capacitatii autoritatilor marocane de a-si gestiona frontierele, pentru a proteja migrantii vulnerabili, a controla migratia neregulata si a anihila retelele criminale transfrontaliere.

Intracom Telecom a fost selectata pentru furnizarea solutiei sale OmniBAS ™ in vederea consolidarii capacitatii autoritatilor marocane de a face fata acestor provocari.

Programul beneficiaza de capabilitatile superioare ale sistemului, de flexibilitatea avansata a acestuia precum si de performantele sale deosebite pentru a imbunatati in mod constant comunicatiile si transferul de date dintre entitatile relevante ale autoritatii.

Sistemul OmniBAS ™ al companiei, constand in unitati de inalta performanta, atat de interior (IDU) cat si exterior (ODU), asigura o modulatie de pana la 4096-QAM pentru a asigura comunicatii radio de mare capacitate, suportand functionalitati de tip XPIC si maximizare eficienta a resurselor radio utilizate.

Christian Chataigner, Director Comercial al Intratelecom Maroc, a declarat: "Constienti de presiunea mare a migratiei din Maroc, stim cat de important este sa oferim solutii care sa abordeze in mod eficient aceasta problema si sa sprijine Programul de Management al frontierei pentru zona Magreb. Ne bucuram sa livram tehnologia noastra care se concentreaza pe modernizarea si sustinerea retelei de comunicatii a autoritatilor marocane, oferind solutii adecvate de gestionare si control pentru supravegherea frontierei."

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Solutii Wireless Intracom Telecom, a comentat:"Legaturile OmniBAS ™ ale Intracom Telecom sunt solutia ideala pentru consolidarea infrastructurii de gestionare a frontierelor si ajuta la minimizarea sau chiar eliminarea migratiei neregulate nu doar in Maroc, ci in orice tara care se confrunta cu probleme similare. Solutia companiei a fost implementata la scara larga in Europa pentru sustinerea retelelelor de comunicatii critice si suntem siguri ca vom aborda cu succes acest proiect ambitios".

Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
#sisteme comunicatii radio, #servicii Intracom Telecom, #infrastructura supraveghere frontiera Maroc , #stiri afaceri