Prost: Dacia Duster va avea foarte mare succes in Franta

Joi, 18 Februarie 2010, ora 09:53
2394 citiri
Prost: Dacia Duster va avea foarte mare succes in Franta

Cvadruplul campion mondial de Formula 1 care a concurat in Trofeul Andros pentru Dacia considera ca noul SUV al constructorului roman va fi un succes pe pietele din Vest.

Alain Prost sustine ca Duster, SUV-ul pe care il pregateste Dacia pentru Salonul Auto de la Geneva, va reprezenta un succes de piata in Franta, acolo unde imaginea marcii romanesti a crescut enorm in ultima perioada.

"Nu am testat noul Duster, dar urmeaza s-o fac in urmatoarele saptamani. Cred ca va avea foarte mare succes in Franta. Desi brandul Dacia nu a fost unul foarte cunoscut pana acum, situatia s-a schimbat in ultima perioada.", ne-a spus Prost intr-un interviu acordat Automarket.ro la ultima etapa a competitiei franceze.

Alain Prost a participat in editia 2009/2010 a Trofeului Andros la bordul unui Dacia Duster de competitie, reusind sa termine pe locul al doilea la general, dupa Jean-Philippe Dayraut, care a concurat pe o Skoda Fabia. Prost sustine insa ca a inceput discutiile cu Renault si Dacia pentru a reprezenta marca romaneasca si in urmatoarea editie a celei mai cunoscute competitii europene care are loc pe circuite acoperite cu gheata.

"A fost o oportunitate pentru mine sa fac echipa cu dacia si sa incepem un proiect nou, cu un brand nou. A fost foarte important sa avem o expunere buna. Vorbim deja despre sezonul viitor. Obiectivul este sa castigam titlul", spune pilotul francez.

Conform declaratiilor lui Alain Prost, sansele ca un roman sa intre in competitie alaturi de el in echipa Dacia in sezonul urmator exista, insa sunt destul de mici. "Totul este deschis, insa este dificil sa gasesti un nou pilot care sa aiba experienta pe un astfel de circuit. Fara experienta este foarte greu, dar totul este deschis. Nici eu nu aveam stilul potrivit pentru a fi competitiv pe gheata in prima faza, deoarece eu pilotam ceva mai precis, in stilul circuit. Nu eram bun la asa ceva, dar am luat-o ca pe o provocare.", incheie cunoscutul pilot francez.

Continuarea pe Automarket.ro

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#Alain Prost, #Dacia Duster, #Salonul Auto Geneva , #Dacia Duster
Comentarii
Poza kalasnikov
kalasnikov
rank 5
BRAVO DACIA!