FOTO-VIDEO: Vointa Stremt - Sportul Petresti 2-3 (1-2), in derby-ul Ligii a 4-a! Trupa lui Doru Oancea, maximum de puncte dupa o partida spectaculoasa! CIL Blaj, ramane invincibila!

Sambata, 29 Septembrie 2018, ora 22:35
25 citiri
Vointa Stremt si Sportul Petresti, echipe cu maximum de puncte in acest sezon, fruntasele Ligii a IV-a, s-au infruntat intr-o partida a ambitiilor

O partida spectaculoasa, intre formatii ce au mers ceas pana la ora acestui joc ce a adunat peste 350 de spectatori la Stremt, avandu-l la centru pe arbitrul FIFA Horatiu Fesnic (Cluj-Napoca)

Vizitatorii au condus cu 2-0, dar amfitrionii au reusit sa egaleze, insa rezerva Ad. Lacatus a inclinat balanta. Poate era mai echitabila o remiza in duelul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea