Cine e internaționalul român transferat din Franța în Portugalia

Marti, 01 August 2023, ora 08:26
1838 citiri
Cine e internaționalul român transferat din Franța în Portugalia
Alex Dobre

Alex Dobre va rămâne jucătorul echipei Futebol Clube de Famalicão. Gruparea portugheză a ajuns la un acord cu Dijon pentru transferul, definitiv, al jucătorului român, care a semnat pentru două sezoane.

Venit sub formă de împrumut în luna ianuarie a anului trecut, atacantul s-a impus rapid ca unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în a doua jumătate a sezonului. Alex Dobre a avut 20 de apariţii, marcând trei goluri şi oferind trei pase de gol, contribuind la traiectoria ascendentă a echipei în Liga Portugheză şi la campania excelentă din Cupa Portugaliei.

"Sunt foarte fericit că pot continua la Futebol Clube de Famalicão. Am fost foarte bine primit şi va fi o plăcere să continui să lucrez cu oamenii clubului", a început prin a spune el.

"Au fost şase luni incredibile din punct de vedere individual şi colectiv. Am ajuns până în semifinalele Cupei Portugaliei şi am fost foarte aproape de locurile care dau acces în competiţiile europene. În acest sezon vrem să ne descurcăm şi mai bine şi sper să ajut cu goluri şi pase de gol pentru un nou sezon bun", a mărturisit el, dezvăluind că a fost impresionat de una dintre noutăţile acestui sezon.

"Centrul de pregătire este incredibil. Vestiarul, sala de sport, echipamentele de recuperare fizică şi terenurile sunt spectaculoase. Este încă un pas care arată creşterea clubului, care se angajează constant să ofere cele mai bune condiţii de lucru pentru jucători", a spus el.

Recunoscător clubului pentru că i-a oferit "contextul perfect" pentru a debuta în echipa de seniori a României, Alex Dobre s-a arătat, de asemenea, "foarte fericit" să se reîntâlnească cu multe feţe cunoscute la începutul unui nou sezon.

"Este foarte important să mă întorc să lucrez cu mulţi colegi pe care îi cunosc şi cu un staff tehnic care şi-a arătat încrederea în calităţile mele. Primele şase luni au fost o perioadă de adaptare. Acum vreau să mă descurc şi mai bine pentru a le oferi multe bucurii fanilor care ne-au susţinut mereu şi care sper că vor continua să urmărească echipa necondiţionat", a conchis el.

Când ar putea deveni operațională Forța de reacție rapidă a UE: ”Există multe crize asupra cărora NATO nu are competenţe”
Când ar putea deveni operațională Forța de reacție rapidă a UE: ”Există multe crize asupra cărora NATO nu are competenţe”
O ”forţă de reacţie rapidă” a Uniunii Europene, evocată joi de preşedintele francez Emmanuel Macron şi destinată unor operaţiuni de tipul evacuării de cetăţeni din ţări în...
Franța îi cere Greciei un sistem de apărare antiaeriană pe care să-l folosească pe durata Jocurilor Olimpice
Franța îi cere Greciei un sistem de apărare antiaeriană pe care să-l folosească pe durata Jocurilor Olimpice
Franța a cerut să împrumute un sistem de apărare antiaeriană al Greciei pe durata Jocurilor Olimpice de la Paris, potrivit cotidianului elen "Kathimerini", citat de Politico.eu....
#Alex Dobre, #transfer, #Franta, #Portugalia , #stiri fotbal