Acuzat că a luat bani de la Gigi Becali. Coșmarul trăit de Alibec după ce a luat cartonaș roșu la Craiova

Luni, 15 Mai 2023, ora 13:00
5190 citiri
Acuzat că a luat bani de la Gigi Becali. Coșmarul trăit de Alibec după ce a luat cartonaș roșu la Craiova
Alibec a fost eliminat la Craiova FOTO facebook

Denis Alibec a fost eroul negativ al ultimului meci jucat de Farul, primind cartonaș roșu la partida cu Universitatea Craiova.

Dincolo de faptul că și-a lăsat echipa cu un om în minus mai bine de 45 de minute, Alibec nu va juca în ultimele două etape, o pierdere imensă pentru echipa lui Hagi.

În plus, mama fotbalistului a povestit că acesta trăiește un adevărat coșmar, deoarece a fost acuzat că ar fi primit de la Gigi Becali pentru a trânti finalul de campionat.

"Au fost foarte grele ultimele 24 de ore, Denis suferă mult. Nu se iartă pentru ceea ce a făcut, cu toate că el a stat, a analizat faza şi s-a uitat ore întregi.

Nu îşi explică. Îmi spunea: «Nu am vrut să îl lovesc sub nicio formă, doar să-l împing». Nu îşi explică cum s-a întâmplat. Da (n.r. am lacrimi în ochi). Suntem afectaţi pentru că s-a şi vorbit mult.

Am citit n mesaje că ar fi dat meciul pentru FCSB. De aia şi-a luat roşu pentru că a luat bani de la Gigi Becali. I-au trimis mesaje suporterii, în general. Sunt şi online pe postările diverselor site-uri.

S-a uitat de 100 de ori la fază, dar a spus că nu a vrut nicio secundă să îl lovească. El crede că ar fi fost doar de cartonaş galben. Au fost intrări mai puternice de cartonaş roşu.

Îl macină rău vina că s-a întâmplat, că a lăsat echipa. Şi-a dorit foarte mult. De când a venit la Farul visa să devină campion. Vă daţi seama că nu îi cad bine toate comentariile.

Cum să spui că un jucător a luat cartonaş roşu pentru o altă echipă. Nu cred că poate exista vreo suspiciune şi cum pot oamenii ăştia să lanseze aceste acuzaţii. Îl afectează pentru că mesajele sunt oribile.

A fost încurajat de toată lumea, inclusiv de domnul Hagi. Dar el se simte vinovat. Nimic n-o să-l aline. Scuzaţi-mă, îmi găsesc cuvintele greu. Atunci când ai probleme, familia îţi dă putere să mergi mai departe.

Îi era frică să nu se piardă meciul. Domnul Hagi a fost mereu alături de el când a fost căzut. Nu ştim ce se va întâmpla din vară. Are 32 de ani, îşi gândeşte singur viitorul. Se gândeşte că Farul ar putea pierde campionatul”, a spus Emilia Stroe la FANATIK SUPERLIGA.

Eveniment Quarterly Report

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Cine i-a lovit mașina de 500.000 de euro VIDEO
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Cine i-a lovit mașina de 500.000 de euro VIDEO
Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a fost implicat joi, 22 septembrie, într-un accident rutier. Finanțatorul roș-albaștrilor s-a aflat la bordul unei mașini de lux în valoare de...
Horoscop zilnic. Vineri, 22 septembrie. Zodia care trebuie să lase mândria și să accepte ajutor
Horoscop zilnic. Vineri, 22 septembrie. Zodia care trebuie să lase mândria și să accepte ajutor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Drumurile...
#alibec, #eliminat, #Craiova, #farul, #acuze, #bani, #Gigi Becali , #stiri fotbal