Reuters, despre Boagiu - ministrul recuperarii timpului pierdut si drumurile Romaniei

Joi, 26 Mai 2011, ora 17:23
3197 citiri
Reuters, despre Boagiu - ministrul recuperarii timpului pierdut si drumurile Romaniei
Foto:exclusivenews.ro

Jurnalistii agentiei de stiri Reuters au realizat un material despre ritmul extrem de scazut si costurile inalte ale construirii de drumuri in Romania, vorbind si despre ministrul Transporturilor, Anca Boagiu - "ministrul recuperarii timpului trecut".

Jurnalistii americani vorbesc despre marile probleme ale constructiei de infrastructura in Romania, de la faptul ca drumurile costa de opt ori mai mult decat la vecini, ca a accesat doar 47 de milioane de euro din cele 4,6 miliarde in fonduri europene, sau ca are doar jumatate din kilometri de autostrazi ai Ungariei, o tara de doua ori mai mica, in materialul din Reuters.

Infrastructura din Romania e descrisa concludent intr-un pasaj in care se vorbeste despre faptul ca, in multe din regiunile tarii lipseste canalizarea sau apa curenta.

In schimb, Anca Boagiu e descrisa drept ministrul care incearca sa recupereze intarzierile pe care le are Romania la acest capitol.

"Cand m-am intors la minister am gasit proiecte neatinse de cand le-am lasat acolo, in urma cu zece ani", a spus ea pentru Reuters. "Acestea erau proiecte care aveau studii si finantare, care ar fi putut fi realizate, dar n-au fost, din cauza ignorantei si neglijentei.

Tot Boagiu vorbeste despre faptul ca exista o "mare prietenie" intre constructori, consultanti si angajati ai companiei nationale de drumuri", dar ca nu va mai fi cazul de acum incolo.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#Reuters drumuri Romania, #drumuri Romania Boagiu , #ministrul Transporturilor
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
ROMANIA NU ARE DRUMURI , DECI NU ARE NEVOIE DE MINISTRU, MINISTER, TAXA DE DRUM SAU REGI AI ASFALTULUI , TOTUL E O GLUMA PROASTA PE BANII NOSTRI.