"Lasă-l acasă pe Ianis Hagi!" Mesajul incredibil transmis de Anghel Iordănescu pentru fiul său

Marti, 05 Decembrie 2023, ora 13:03
7844 citiri
"Lasă-l acasă pe Ianis Hagi!" Mesajul incredibil transmis de Anghel Iordănescu pentru fiul său
Ianis Hagi FOTO facebook

Anghel Iordănescu i-a transmis fiului său, selecționerul Edward Iordănescu, un mesaj surprinzător.

Anghel Iordănescu i-a transmis lui Edward Iordănescu să nu facă greșeala pe care a făcut-o el la EURO 2016, adică să cheme jucătorii care nu evoluează la echipele lor de club.

Iordănescu senior spune că orice fotbalist care nu joacă, precum Ianis Hagi, rezervă în ultimele meciuri la Alaves, trebuie lăsat în afara lotului.

”Jucătorul trebuie să-și demonstreze valoarea, nu să i-o declare valoarea un patron sau conducător, că trebuie să fie la echipa națională”.

Dialogul dintre Anghel Iordănescu și Horia Ivanovici la Fanatik:

Horia Ivanovici: Deci, dumneavoastră aveți niște valori foarte clare. Nu ai cum să joci la Euro dacă tu ești rezervă la echipa de club. Indiferent că te cheamă Florinel sau Ianis Hagi?

Anghel Iordănescu: Stai acasă! Mi-aș permite, dar nu mai spun că intru în conflict cu selecționerul. Să nu facă eroarea pe care am făcut-o euro la Euro. Să-l întrebați pe el. Una capitală. Nu mă întrebați, că nu răspund.

Horina Ivanovici: Ați luat jucători care nu jucau. Păi, Ianis Hagi să spunem că e rezervă. Nu-l chemi la Euro?

Anghel Iordănescu: Acasă! Nu poți să joci, hai să lămurim lucrurile. Fotbalul nostru suferă din punct de vedere fizic, al angajamentului, fotbalul nostru mai suferă prin ritmul de joc. Prin viteza de joc, dacă și așa suntem o nație care nu prea ne convine angajamentul și agresivitatea, determinarea adversarului, atunci cum poți să faci față la un campionat european dacă tu nu ești în ritm, pregătit, nu ai jocuri în picioare.

A, un meci poți să faci, o joci din talent, dorință. Dar, să joci trei meciuri la un asemenea nivel înseamnă că practic tragi echipa tu în jos. Eu sper că și Ianis Hagi și Rațiu și Răzvan Marin și Pușcaș și cine mai vreți dumneavoastră, sper că vor juca și își vor ridica nivelul de joc, de exprimare și vor convinge la echipele lor de club antrenorii pe care-i au.

Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale disputate în luna martie, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord (1-1), nici contra Columbiei (2-3), prezența sa la...
Gianina van Groningen, după titlul cucerit pentru România: ”Așteptăm de opt ani”
Gianina van Groningen, după titlul cucerit pentru România: ”Așteptăm de opt ani”
Gianina van Groningen a declarat, sâmbătă, după ce a câştigat alături de Ionela Cozmiuc titlul european la dublu vâsle feminin, că aştepta această medalie de opt ani. "Suntem foarte...
#Anghel Iordanescu, #Edward Iordanescu, #Ianis Hagi, #Campionatul European, #EURO 2024 , #nationala