Ziare.com

Bancpost, amendata pentru comisioane ilegale

Luni, 27 Octombrie 2008, ora 16:53

   

Bancpost, amendata pentru comisioane ilegale
Bancpost a primit o amenda de 60.000 lei din partea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), deoarece a introdus in contract, ulterior semnarii acestuia de catre clienti, un comision lunar.

Comisionul ilegal a determinat o majorare semnificativa a ratelor aferente creditelor contractate, informeaza Realitatea Tv.

Potrivit ultimelor reglementari ale BNR, bancile nu au voie sa introduca pe parcursul derularii unui credit niciun fel de comision care nu este prevazut la momentul semnarii contractului.

Reprezentantii Bancpost nu au putut fi contactati pentru a da lamuriri.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2742 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Intrebare?

Daca exista o asemenea amenda inseamna ca Banca a gresit. NU ar trebui sa dea in judecata fiecare client al bancii in judecata banca sa primeasca fiecare despagubire?Individual!

 

 

nici nu vor putea fi contactati....

ce sa faca? sa recunoasca? NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iar banii de amneda ii vor scoate tot de la bietii oameni carora le vor urca dobinzile, etc.
Rusine. Asa ceva, daca recidiveaza, ar trebui sanctionata cu ridicarea drepturilor de a functiona. Si asta e valabila pentru toate bancile din Romania.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor