Apple a deschis un magazin online cu aplicatii pentru computere Mac

Joi, 06 Ianuarie 2011, ora 21:25
1210 citiri
Apple a deschis un magazin online cu aplicatii pentru computere Mac

Apple a lansat, joi, asa cum a promis, Mac App Store, un magazin online de aplicatii pentru utilizatorii de Mac, care este disponibil pentru toti utilizatorii, prin intermediul Snow Leopard Mac OS X 10.6.6 update.

Magazinul digital va face pentru programele de computer ce a facut iTunes si AppStore pentru muzica si aplicatiile mobile.

Mac App Store promite o experienta similara cu IOS App Store, care permite cumpararea si instalarea software-ului printr-un cont iTunes, scrie Mac Observer.

"Cu mai mult de 1.000 de aplicatii, Mac App Store va avea un start bun. Credem ca utilizatorii vor iubi acest mod inovator de a descoperi noi aplicatii si a le cumpara", a declarat CEO-ul Apple, Steve Jobs, printr-un comunicat de presa.

Apple deschide un magazin online cu software pentru computere Mac

Noul magazin va fi o noua provocare din partea Apple pentru Microsoft si Adobe Systems care se bazeaza pe retele de magazine, consultanti si vanzatori pentru a-si distribui programele in varianta traditionala pe CD si cu preturi de peste 20 de dolari.

Mac App Store va fi disponibil in 90 de tari si va oferi inclusiv aplicatii gratuite pentru educatie, jocuri si design. Potrivit cifrelor prezentate de Apple, in lume ar fi 50 de milioane de utilizatori de computere Mac.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#apple, #computere Mac, #magazin online , #lansare