Apple retrage de pe piata mii de dispozitive iPod Nano

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 20:00
3778 citiri
Apple retrage de pe piata mii de dispozitive iPod Nano
Foto: Webnews

Apple cheama acasa toate dispozitivele iPod Nano din prima generatie, vandute in perioada septembrie 2005 - decembrie 2006, comunicand oficial ca bateriile acestora prezinta un defect de fabricatie.

Este vorba despre o masura menita sa protejeze consumatorii de eventualele neplaceri create prin supraincalzirea dispozitivelor din pricina varstei avansate a bateriilor aflate in dotarea acestor produse, care s-au bucurat de un real succes pe piata, relateaza Webnews.

Defectiunea a fost semnalizata la nivelul produselor iPod Nano, ale caror baterii au fost furnizate de un anumit partener al grupului din Cupertino, al carui nume nu a fost insa dezvaluit in comunicatul oficial vizand acest episod neplacut.

Posesorii de astfel de dispozitive sunt sfatuiti asadar sa verifice daca exemplarul pe care il detin face parte din generatia comercializata in perioada mai sus mentionata, Apple asigurand inlocuirea device-ului buclucas absolut gratuit, in maxim sase saptamani, fara a putea insa reproduce personalizarile versiunii precedente pe dispozitivul analog de noua generatie, precizeaza sursa.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Apple iPod Nano, #baterii iPod Nano , #stiri Apple