Uleiul de sofranel: beneficii, proprietati, contraindicatii

Sursa: Arad City
Luni, 04 Martie 2024, ora 14:15
37 citiri
Sofranul (Carthamus tinctorius) este o planta cu multiple beneficii pentru sanatate, iar uleiul extras din semintele sale este recunoscut pentru proprietatile sale terapeutice. Dincolo de utilizarile sale culinare, uleiul de sofranel este apreciat si in medicina traditionala si in cosmetologie datorita compozitiei sale bogate in nutrienti esentiali.
Beneficiile uleiului de sofranel:
Sursa sanatoasa de acizi grasi: Uleiul de sofranel este bogat in acizi grasi nesaturati, inclusiv acid linoleic, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.