Haz de necaz cu Sumudica: "Jucatorii n-au nici din ce sa ne plateasca amenzile" - cand pleaca Budescu

Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 23:17
4585 citiri
Haz de necaz cu Sumudica: "Jucatorii n-au nici din ce sa ne plateasca amenzile" - cand pleaca Budescu
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Antrenorul Marius Sumudica a comentat situatia de la Astra, la finalul anului 2015, precizand ca aceasta este foarte delicata pentru echipa, din cauza problemelor financiare.

"Eu cred ca mi-am incheiat misiunea la Astra, nu mai pot sa-i tin din vorbe. Nici nu stiu daca strainii vor mai veni la pregatire. N-am mai vorbit cu patronul de aproximativ doua luni. Daca lucrurile vor intra in normal, raman", a spus Sumudica, la Dolce Sport.

Acesta a subliniat ca jucatorii nu au bani nici sa plateasca amenzile pe care le-ar da clubul.

"De Amorim i-a zis ca a vorbit cu oamenii din conducere si ca merge sa se casatoreasca in Brazilia. I-am zis sa nu plece ca-i fac referat sa il amendez. Dar nu am avut ce sa-i fac, din ce sa-l amendam daca nu-l platim? El mi-a zis ca din ce sa il amendez daca nu a vazut un bani de 3 luni si jumatate", a mai precizat antrenorul.

Acesta spera ca transferul lui Budescu sa rezolve problemele financiare.

"E o datorie de la ANAF de 1,1 milioane de euro. Ce sa mai faca si domnul Niculae, care are conturile blocate. Daca il da pe Budescu si pe inca unul in strainatate, n-am nici o problema. Nu vreau sa-i dau in Romania, la o echipa cu care ma bat. Atunci ce pretentii sa mai am", subliniaza Sumudica.

Totodata, antrenorul Astrei mentioneaza ca vedeta echipei ar putea pleca chiar duminica in Qatar: "Budescu are o oferta buna din Qatar. El maine ar trebui sa ia viza si sa mearga acolo. Eu n-as vrea sa vand nici un jucator, ca sa ma pot bate la titlu. Dar daca nu se doreste asta, e ok, nu mai continuam".

La randul sau, golgheterul Astrei a facut precizari referitoare la viitorul sau.

"E greu de spus daca Astra poate lua titlul. Nu stiu daca ma mai prinde returul aici. O sa vedem ce o sa fie in perioada urmatoare si cu Steaua si ce mai e in Qatar. Vedem ce vom face de maine", a spus Budescu la Dolce Sport, citat de Gazeta Sporturilor.

Liga 1: Egal cu goluri superbe si cartonase rosii in derbiul etape

Pandurii Targu Jiu si Astra Giurgiu au oferit un meci foarte spectaculos, sambata seara, pe terenul gorjenilor, scor 1-1, cu doua goluri superbe si cate un cartonas rosu de fiecare parte. Marius Sumudica nu a facut deplasarea la Turnu Severin, din cauza problemelor de sanatate pe care le are in ultima perioada.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Marius Sumudica situatie Astra, #Sumudica bani Astra, #Sumudica plecare Budescu , #Constantin Budescu