Noul Subaru Impreza a ajuns in Romania

Miercuri, 14 Iulie 2010, ora 17:13
2492 citiri
Noul Subaru Impreza a ajuns in Romania
Foto: automobilesreview.com

Noul Subaru Impreza XV a ajuns in Romania si poate fi admirat, din aceasta luna, in cele doua showroom-uri din Bucuresti ale importatorului local, Subaru Motors Trading.

Modelul Impreza XV este dezvoltat pe baza celei de-a treia generatii Impreza, fiind un crossover ideal atat pentru peisajul urban, cat si pentru iesirile din oras.

Ca si celelalte modele Subaru, Impreza XV este echipat cu sistemul avansat de tractiune integrala Symmetrical AWD si cu motorul Subaru Boxer.

In plus, au fost imbunatatite si aspectele referitoare la protectia mediului, noul model respectand standardele de emisii Euro 5.

Capacitatea cilindrica a autovehiculului este de 1.998 de litri, puterea maxima de 150 CP, iar cuplul maxim este de 350 Nm/1.800 - 2400 rpm.

Viteza maxima pe care noul Subaru Impreza o poate atinge este de 203 km/h.

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#Subaru Romania, #subaru impreza , #auto noi