Ai o dauna auto? La TOP LAC AUTO ai masina la schimb pe perioada reparatiei.

Joi, 25 Iunie 2015, ora 17:45
13673 citiri
Ai o dauna auto? La TOP LAC AUTO ai masina la schimb pe perioada reparatiei.

Deoarece evenimentele rutiere neplacute sunt uneori inevitabile si majoritatea soferilor se intreaba ce sa faca in caz de accidente sau in cazul implicarii intr-un eveniment in care autovehiculul a suferit mai multe avarii, TOP LAC AUTO ajuta soferii implicati in incidente rutiere sa intocmeasca dosarele de dauna, oferind consiliere daune.

TOP LAC AUTO este un service auto care pe langa gama larga de reparatii pe care o presteaza: mecanica, tinichigerie, electrica, diagnoza, detailing, vopsitorie, service roti, tuning, mai ofera si reparatii auto rapide pe baza unei polite RCA sau CASCO, cu decontare directa cu toate societatile de asigurare.

Decontarea directa cu service-ul nostru asigura calitatea lucrarilor efectuate, rapiditate si prioritate pentru serviciile si reparatiile auto prin asigurare si consultanta daune.

TOP LAC AUTO este agreat de societatile de asigurari precum: Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom, dezvoltand de-a lungul timpului o relatie de colaborare foarte buna.

Iata cateva avantaje pentru care trebuie sa apelati la un service auto agreat de societatile de asigurari:

  • despagubiri RCA si despagubiri CASCO sigure si rapide - detalii aici;
  • decontarea directa asigurand repararea masinii in cel mai scurt timp, achitarea facandu-se direct de catre societatea de asigurare;
  • clientul este scutit de a plati personal operatiunea respectiva.

In cazul in care aveti nevoie de reparatii auto pe Casco si RCA, puteti apela la service-ul TOP LAC AUTO, care ofera GRATUIT servicii de asistenta rutiera 24/24:

  • Asistenta prin telefon;
  • Consiliere in relatie cu societatea de asigurari;
  • Decontarea operatiunilor de reparatie direct cu societatea de asigurari.

Indiferent de vremea de afara, TOP LAC AUTO are grija sa nu simti lipsa masinii personale, cat timp se afla in service, asa ca ofera, fara costuri suplimentare, masina la schimb pe perioada reparatiei in functie de complexitatea si costul reparatiilor.

Pe langa toate acestea, consilierea daune cuprinde si: tractarea autoturismului avariat, intermedierea relatiei cu societatea de asigurari, efectuarea constatarii daunei, supravegherea reparatiilor, intocmirea dosarului de daune si altele.

Datorita calitatii serviciilor auto, TOP LAC AUTO a fost ales de catre societatea de asigurari Allianz-Tiriac, centru daune auto Allianz-Tiriac, unde isi desfasoara activitatea 5 inspectori de dauna care va vor ajuta la intocmirea si rezolvarea dosarelor de daune.

TOP LAC AUTO este dotat cu toate echipamentele necesare desfasurarii in bune conditii a reparatiilor auto: aparate de montat/ demontat si echilibrat roti de ultima generatie, testere universale de acumulatori de firma, sistem de reglare faruri omologat, banc computerizat de centrat si redresat caroserii ce se bazeaza pe ultima generatie de tehnologie de masurare.

De asemenea, TOP LAC AUTO ofera solutii complete de vopsitorie auto avand un laborator propriu de preparare a vopselelor.

Daca esti victima unui accident de circulatie si nu stii cum poti obtine despagubiri sau daca ai provocat un accident si nu stii daca polita ta de asigurare acopera daunele, nu ezita sa contactezi service-ul TOP LAC AUTO care ofera gratuit asistenta la telefon 0758.110.002, consiliere in relatia cu societatile de asigurari si decontarea operatiunilor de reparatie direct cu aceste societati.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#service dauna auto, #TOP LAC AUTO, #masina schimb reparatie auto , #masini