Audi R8 GT Spyder - stapana sportiva a celor patru inele (Galerie foto)

Marti, 07 Iunie 2011, ora 22:14
6001 citiri
Audi R8 GT Spyder - stapana sportiva a celor patru inele (Galerie foto)
Foto: Il Giornale del Lusso

Audi R8 GT Spyder este varianta deschisa a modelului coupe prezentat acum un an, realizat in serie limitata, de doar 333 de exemplare.

Aceasta noua propunere de la Audi va fi disponibila incepand cu luna septembrie, fiecare exemplar fiind marcat cu numarul de serie pe schimbatorul de viteze, relateaza Il Giornale del Lusso.

Atentia sporita din partea specialistilor de la Audi in realizarea unui echilibru perfect intre calitatea prestatiilor si confort confirma competenta acumulata in sectorul productiei automobilelor de inalta clasa.

Masa totala a fost redusa cu 85 de kg fata de versiunea-baza, ajungand la 1.640 kg, caroseria Audi Space Frame avand doar 214 kg, ansamblata cvasi-integral manual, asemenea realizarii montajului final al automobilului.

O serie de elemente estetice modificate scot in evidenta caracterul sportiv al noului R8 GT Spyder, iar materialele utilizate la realizarea habitaclului au fost alese cu acuratete: interiorul negru poate fi completat cu tapiterie la alegere intre gri-titanium si rosu.

Audi R8 GT Spyder accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,8 secunde si dispune de tractiune integrala permanenta, care garanteaza un avantaj decisiv in ceea ce priveste capacitatea de tractiune, stabilitatea si viteza in curba.

Audi furnizeaza la cerere si o puternica instalatie audio de la Bang and Olufsen, careia i se poate adauga si o interfata de telefon mobil Bluetooth cu microfon incorporat in centura de siguranta, pentru un confort maxim in timpul convorbirii.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#noua versiune Spyder Audi, #Audi R8GT Spyder deschisa , #masini