Seat Ibiza Ecomotive vine in primavara in Romania

Joi, 04 Decembrie 2008, ora 17:45
1064 citiri
Seat Ibiza Ecomotive vine in primavara in Romania

Seat isi va imbogati gama de modele existente in Romania in aceasta primavara, odata cu lansarea unei derivatii a actualului Ibiza. Este vorba despre Seat Ibiza Ecomotive, asteptat sa soseasca in primul trimestru al lui 2009.

Noul model va avea un consum redus de combustibil, de 3.7 litri/100 km si emisii de CO2 de numai 98 g/km. Aceste performante fac din noul Seat Ibiza Ecomotive cel mai ecologic automobil din segmentul sau, modelul spaniol devenind singura masina cu caroserie in cinci usi, echipata cu motor de 80 de cai putere si aer conditionat, ce inregistreaza emisii atat de scazute de CO2.

Centrul Tehnic de la Martorell a reusit sa dea nastere unei masini ecologice, echipata cu motor 1.4 TDI, cu filtru de particule diesel, ce dezvolta o putere de 80 de cai. Ca urmare a optimizarii formei aerodinamice si a masei maxime autorizate, precum si a modificarii sistemului de management al motorului, s-a inregistrat o scadere a consumului de combustibil si a emisiilor, performantele modelului de baza fiind si ele net imbunatatite.

Versiunea Ecomotive a noului Ibiza se individualizeaza prin tapiseria noua, oglinzile exterioare in culoarea caroseriei si farurile duble, care se adauga listei de dotari standard destul de bogate: ABS, airbaguri frontale si airbaguri cap-torace pentru sofer si pasager, pregatire radio cu 6 difuzoare si antena de plafon, instalatie de aer conditionat cu reglaj manual, geamuri fata actionate electric si pregatire Isofix pentru scaunele din spate + pregatire Top Tether.

Lista de optionale include airbag-ul pentru cap si airbag-ul lateral, senzorul de parcare spate, sistemul cruise-control, farurile de ceata cu functie Cornering, radio CD cu MP3, mufa USB si sistem Bluetooth.

Stire preluata de pe site-ul Automarket.ro

Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”
Majorarea pensiilor de la 1 septembrie, după recalculare, deja pune presiune pe bugetul de stat.Și salariul minim pe economie urmează să fie majorat de la 1 iulie la 3.700 de lei brut. Însă...
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor
Meta, în colaborare cu Misinformation Combat Alliance (MCA), a lansat o inițiativă pentru combaterea răspândirii informațiilor false și a deepfake-urilor generate prin inteligență...
#Seat Ibiza Ecomotive, #lansare in Romania , #masini