(P) Vinde-ti masina in doar 30 de minute si nu vei regreta

Advertorial
Vineri, 20 Mai 2016, ora 14:48
37511 citiri
(P) Vinde-ti masina in doar 30 de minute si nu vei regreta

Achizitionarea primei masini devine intotdeauna unul dintre momentele de amintit in viata aceasta cu fiecare ocazie de bucurie. Cu toate acestea, uneori procesul de achizitionare al masinii devine greu, chiar si fara graba.

Pentru a indeplini cerintele pasionatilor de masini, dar si ale soferilor din intreaga Romanie, site-ul cumpar-masini.ro pluseaza piata vanzarilor de auto cu peste 15 ani de experienta in domeniu cu avantajul garantiei si al calitatii lucrului bine facut.

Daca te numeri printre cei care isi doresc o masina clasica, una moderna sau o masina sport atunci este cazul sa iei in considerare cele mai facile modalitati prin care sa iti cumperi bunul dorit.

Cu alte cuvinte, poti sa fii posesorul unei masini de clasa intr-un singur mod, si anume, verifici site-ul cumpar-masini.ro si analizezi oferta disponibila in cadrul sectiunii "anunturi auto".

Cateva sfaturi de mai jos te vor ajuta sa pui mana pe o masina de epoca, o masina clasica sau o masina de lux, tocmai pentru ca aici gasesti ce este cel mai potrivit pentru tine si nevoile tale.

Descopera 3 trucuri utile prin care sa iti cumperi masina visurilor tale

Este momentul oportun sa faci o investitie buna intr-o masina clasica, pentru ca valoarea sa creste cu timpul, spre deosebire de cea a masinilor moderne, care incepe sa scada odata cu dezvoltarea tehnologiei.

Altfel spus, specialistii ne dau un sfat atunci cand suntem interesati de achizitionarea unui automobil, pentru ca fiecare vizita la un showroon sau distribuitor auto sa devina din ce in ce mai entuziasmata.

"In timp ce internetul ne ofera fel si fel de site-uri auto prin care cumparam si vindem masini, niciunul nu este mai bun ca al nostru, cumpar-masini.ro. Ne adresam celor care vor sa isi vanda masina in cel mai scurt timp, iar noi detinem fluxul de numerar pentru a duce la bun sfarsit contractul de vanzare - cumparare. Pentru noi, a le oferi clientilor o valoare justa pentru masina lor inseamna sa ii multumim in cele mai mici detalii si asta conteaza", afirma managerul general al site-ului cumpar-masini.ro.

Este cunoscut faptul ca, in timp ce multi oameni te pot ajuta sa obtii informatii despre o masina moderna, despre o masina fabricata dupa anul 2005, altii iti pot oferi varinta de a-ti cumpara masina, la o valoare imbunatatita, in functie de tipul de model, marca si uzura.

"In cel putin 30 de minute ti se executa verificarea masinii, ti se intocmesc actele si asta doar ca tu sa nu depui niciun efort. Suntem aici sa iti oferim cele mai bune solutii in cele mai bune momente pentru tine", dezvaluie agentul de vanzari al site-ului.

Aparte de aceste servicii, dealerii auto mai sus mentionati cumpara orice model de masina din gama Alfa Romeo, Ford, Jaguar, Nissan, Seat, Audi, Toyota, Honda, Jeep, Opel, Skoda, Volkswagen, Dacia, Bentley, Peugeout, BMW, Volvo, Isuzu, Land Rover, Ferrari sau Maserati si Meredes-Benz.

Cotatia de pret pentru orice model dintre cele mentionate se realizeaza pe loc, cu maxima seriozitate si profesionalism.

Cum sa obtii cea mai buna negociere in cazul unei masini

In afara de o casa, o masina este probabil cea mai importanta achizitie atunci cand cei mai multi membri sunt de acord.

Daca cei care opteaza pentru o masina la mare cerere in Romania mizeaza pe confort, atunci si costul este destul de ridicat, mai ales pentru ca majoritatea masinilor nu sunt fabricate la nivel national.

Intotdeauna se impune apelul la un dealer auto pentru a obtine un pret mai mic pentru o masina, dar si pentru faptul ca timpul de cautare devine mai redus.

Personalul ce se ocupa si de site-ul cumpar-masini.ro are in vedere gradul de costientizare al oamenilor care apeleaza la o vanzare de masini.

De exemplu, pretul unei masini al unui brand mai nou este negociabil, si, prin urmare fiecare cumparator obtine la final un pret mai bun.

"La noi vin zilnic clienti care nu isi mai permit sa intretina o masina si incearca prin cele mai simple modalitati sa o vanda. Noi le venim in ajutor si le cumparam masina uzata, oferind cel mai bun raport calitate - pret, ceea ce inseamna ca niciun client nu va pleca de la noi nemultumit. Ne pliem dupa nevoile sale si oferim siguranta in verificarea uzurii, inspectie tehnica si/sau mecanica, precum si echilibrarea costului cu cel al pietei", afirma managerul general al site-ului.

De aici, deducem ca, in scopul de a obtine cea mai buna afacere, site-ul cumpar-masini.ro, in calitate de cumparator trebuie sa stie pretul final de facturat al masinii si sa negocieze cu proprietarul profitul sau, dar si ca vanzatorul sa obtina suma de bani necesara nevoilor sale.

Obtinerea contravalorii autovehiculului in pasi simpli

Oricine a intrat in contact cu site-ul cumpar-masini.ro a vazut intreaga gama de servicii de achizitionare a masinilor de lux, a celor moderne si sigure, cu an de fabricatie dupa 2005, ceea ce inseamna ca finantarea pentru o astfel de ramura de activitate este destul de mare. Implicit, cei care doresc sa achizitioneze o masina apeleaza la un credit sau la un imprumut cu dobanda fixa, insa, in acest loc nu este cazul.

Compania de achizitionari auto detine mereu resurse financiare in casa pentru ca fiecare client sa poate veni cu masina pentru o analiza in scopul de a fi vanduta in cele din urma. In cazul acesta, contravaloarea se acorda pe loc vanzatorului, fara a mai astepta sume in rate sau defalcate pe zile.

Astfel de servicii le permit clientilor sa fie cu un pas mai aproape de indeplinirea altor vise sau pentru a-si finaliza sarcinile casnice cu ajutorul acestor bani.

Altfel spus, daca te afli intr-un impas financiar si ai deja un credit luat pentru casa, dar totusi doresti sa imbunatatesti locuinta prin renovare si nu mai ai niciun ajutor, cel mai bine este sa iti vinzi masina.

Economisesti timp, te bucuri de o livrare rapida a banilor si de altfel nici nu pierzi zile prin postarea de anunturi pe site-urile auto.

Un drive test inainte de plata finala este intotdeauna eficient

Ca orice showroom auto sau reprezentanta, se impune si un drive test inainte de a-ti fi livrati banii. Acesta este si al doilea lucru din cele mai importante ce sunt de realizat in momentul in care iti vinzi masina catre cumpar-masini.ro.

Un drive test ii permite dealerului auto sa afle mai multe specificatii despre motor, kilometraj, uzura, stare tehnica si confort, pentru a realiza o analiza optima a valorii.

De aceea, se impune de fiecare data un test drive inainte de a vinde masina si de a fi cumparata de o alta parte.

Cand se vand cele mai multe masini?

In momentul in care se opteaza pentru achizitioanrea unei masini, cei mai multi analizeaza sectiunea de anunturi auto a unui site. Aici se gasesc modele de masini in stare optima de functionare, cu capacitati si puteri variate, astfel incat un viitor proprietar sa ia in vedere de fiecare data optiunile si specificatiile dorite, impreuna cu valoarea de piata a acesteia.

Probabil ca multi se intreaba cand este cel mai bun moment de a cumpara o masina. Studiile ne spun ca perioada cuprinsa intre lunile iulie - septembrie este cea mai prielnica pentru a cumpara si a vinde masini. Oare de ce?

Piata din Romania devine arhiplina de autoturisme in aceasta perioada pentru ca majoritatea romanilor plecati la munca in strainatate se intorc acasa cu cel putin o masina, care este destinata fie pentru uzul personal, fie pentru a fi vanduta, in ideea de a obtine o suma de bani necesara nivelului de trai.

Cu alte cuvinte, atunci si piata auto este in crestere. Romanii isi doresc masini luxoase, elegante si moderne, pentru care sa plateasca sume reale de bani.

Mai mult de atat, o serie dintre romani spun ca este cel mai bine sa mizeze pe un complex auto ce ofera masini second - hand de o calitate impresionanta, pentru ca se scutesc de cateva taxe de drum si inmatriculari, daca ar fi sa viziteze alte showroom-uri din tarile vecine. Romania are o piata auto destul de ridicata deoarece multi au considerat ca devine o afacere excelenta, ce aduce si profituri mari in cursul unui an de zile.

Un alt criteriu de a cumpara o masina pentru cei interesati este si timpul, divizat pe zilele din saptamana, in care si tarifele masinilor pot sa scada putin.

De altfel, dimineata este cel mai bine sa se ia contact cu un dealer auto, pentru a evita concurenta cu alti potentiali cumparatori. Din moment ce exista mai putini cumparatori in timpul zilelor de lucru, atunci si pretul este posibil sa mai scada putin.

Un alt avantaj de a cumpara o masina in timpul saptamanii este faptul ca vanzatorul va acorda mai multa atentie clientului pentru a-i oferi informatii extra si pentru a realiza un test drive in conditii de siguranta.

Prin urmare, aceasta perioada devine cea mai buna oportunitate de a negocia pretul, dar si pentru a obtine cea mai buna afacere pentru o masina second - hand, atunci cand este cazul.

Ai putea lua in considerare, de asemenea, achizitionarea unui automobil in timpul iernii, deoarece vanzarile sunt mai scazute in aceasta perioada.

De altfel, optand pentru o masina fabricata recent, in ultimii 5-10 ani de zile, inseamna si posibilitatea de a negocia cu dealerul auto, pentru ca mizezi pe cererea in crestere pentru masinile moderne, lucru ce te avantajeaza pe tine. Sau, la fel de bine poti sa citesti proprietarul masinii in ideea de a-ti da seama cat de urgent este pentru sine sa vanda masina, oferindu-i un pret final.

Utilizeaza comertul in favoarea achizitiei tale

Specialistii in vanzari de automobile ne spun ca majoritatea celor care apeleaza la anunturi auto mizeaza pe tendintele pielei. Cu alte cuvinte, o multime de dealeri auto sunt la curent cu noile trenduri in materie de automobile. In acest timp, poti sa mizezi pe un pret mai mic pentru o masina noua, dar care sa nu te distraga de la o afacere buna.

Nu ignora pretul de vanzare al masinii, care sa fie cotat la valoarea actuala a acesteia! Prin urmare, ti se recomanda sa nu discuti despre ce planuri ai pentru masina curenta pana cand nu ai finalizat si decis pretul final.

De altfel, trebuie sa iei in calcul comertul auto daca vrei sa economisesti la impozitul pe vanzari, atunci cand este necesar sa tranzactionezi cu o suma fixa. Dedu acest pret de inmatriculare si taxa din pretul predispus la achizitionarea masinii.

Cu siguranta ai cateva strategii ce te vor ajuta sa iti cumperi masina, pentru ca tu sa ai parte de la fel de multe avantaje, pe cate are dealerul auto.

Motive inteligente pentru care sa alegi site-ul cumpar-masini.ro

Acest site a fost special creat pentru nevoile tale, pentru ca se doreste ca tu sa fii pe deplin multumit in urma tranzactiei. Cu alte cuvinte, se poate spune ca site-ul este aici pentru tine, deoarece iti intelege nevoia de a vinde masina personala si de a obtine o valoare buna in bani.

Beneficiile pentru care se merita sa apelezi la site-ul cumpar-masini.ro si la membrii acestei echipe se deduc din urmatoarele considerente.

In primul rand este vorba despre un loc in care se impune rapiditate. Vii cu masina personala, astepti 30 de minute si ai si plecat cu banii in mana. Este ultra avantajos pentru fiecare parte implicata in tranzactie.

Pe locul secund se identifica nevoile tale, ca si client, de a renunta la anunturi auto postate pe diverse alte site-uri, acolo unde stau si zile in sir fara a fi verificate sau consultate de potentialii cumparatori. Si, nici macar nu trebuie sa te prezinti la un targ auto cu masina, pentru a analiza clientela si piata.

In plus, plata si actele de vanzare - cumparare se realizeaza pe loc, in timp ce tu servesti o cafea si te gandesti unde anume sa aloci banii obtinuti.

Nu se uita nici de profesionalismul si seriozitatea membrilor echipei, care te vor ajuta sa intelegi ca valoarea obtinuta in urma vanzarii masinii este reala, aliniata la standardele de calitate, mediu si piata auto la nivel national.

In cele din urma, daca te-ai decis ca acum este momentul sa obtii o suma frumusica de bani pentru ca ai alte nevoi sau pentru ca pleci in afara tarii si nu mai ai nevoie de masina, atunci trebuie sa ajungi in Bucuresti, in Piata Montreal si sa contactezi profesionistii auto, care au o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul tranzactiilor de acest tip.

Pentru mai multe informatii, date de contact si anunturi auto, acceseaza pagina web cumpar-masini.ro si nu vei regreta timpul investit cu folos pentru acum si pentru mai tarziu.

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#cumpar masini, #site vanzari masini, #sfaturi cumparare masina, #anunturi auto , #masini