Ziare.com

Programul "Rabla" a fost suplimentat cu 3.000 de tichete

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 11:34

   

Programul "Rabla" a fost suplimentat cu 3.000 de tichete
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a suplimentat programul "Rabla" cu 3.000 de tichete pentru persoanele fizice.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei, distributia va incepe joi, acestea urmand a fi acordate in functie de numarul masinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto judetene, inscris in statisticile realizate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Permiselor.

De asemenea, repartizarea lor se face in mod egal intre punctele de lucru apartinand colectorilor validati din judetul respectiv.

Proprietarul unui autovehicul uzat care vrea sa obtina tichetul valoric de 6.500 de lei pentru casarea acestuia trebuie sa se inscrie la un colector validat si sa obtina certificatele de distrugere, de radiere si tichetul in maximum 10 zile.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Persoanele fizice care vor sa participe la Programul "Rabla 2013" pot accesa site-ul AFM, unde pot consulta lista colectorilor validati, precum si pe cea a producatorilor/dealerilor autorizati sa participe in 2013 la Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national.

In 2013, se va utiliza un singur tichet valoric pentru achizitionarea unui autovehicul nou, iar valoarea acestuia este de 6.500 de lei.

De asemenea, pentru a stimula achizitia masinilor ecologice, se va acorda un eco-tichet in valoare de 500 de lei pentru autovehiculele noi cu norma de poluare Euro 6 sau care are emisii de CO2 mai mici de grame/kilometru. De asemenea, de acest bonus poti beneficia si la cumpararea unui autovehicul cu sistem de propulsie hibrid.

In perioada 19 - 21 iunie 2013, Administratia Fondului pentru Mediu a distribuit toate cele 17.000 de tichete alocate initial persoanelor fizice pentru 2013.

C.P.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 884 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Rabla" a fost suplimentat: 3.000 de tichete in plus

- C.P.-ule ! crezi ca se putea si in minus ?

 

oare cate?

Oare cate autoturisme noi sau achizitionat in baza acestor tichete?La puterea de cumparare a romanilor ma indoiesc ca sau cumparat 17000 de masini noi.De catre aceia ce au casat masina veche.

 

Platforma de comunicare Remat

Pentru cei ce sunt interesati de aflarea unor informatii suplimentare cu privire la programul Rabla, Remat holding a lansat de curand o platforma interactiva de informare. Gasiti informatii despre Programul Rabla aici: http://rematholding.ro/programul-rabla/ .

 

Informatii

AFM, APIA si ministrul Mediului au decis ca, din 2015, acest proiect sa nu mai existe. Inainte de a afla care sunt varaintele, dupa programul de anul acesta, ar trebui sa existe niste informatii despre editia de anul acesta a acestui program.

http://www.romaniatv.net/industria-auto-din-romania-se-va-stabiliza-in-acest-an--dupa-un-declin-masiv_132406.html

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor