Masinile care au dezamagit la Salonul Auto de la Geneva (Galerie foto)

Vineri, 07 Martie 2014, ora 20:00
6261 citiri
Masinile care au dezamagit la Salonul Auto de la Geneva (Galerie foto)

Multi bolizi au facut impresie la editia din 2014 a Salonului Auto de la Geneva, insa au existat si cateva masini care au primit foarte multe critici negative.

Publicatia Motor Trend a intocmit o lista cu automobilele care au dezamagit participantii la eveniment.

Top 5 masini de la Salonul Auto de la Geneva care te vor da pe spate (Galerie foto-video)

Nimrod Zero

Nimrod, firma specializata in tuning, a modificat un Ferrari 458 Italia, insa planurile i-au cam fost date peste cap.

Potrivit sursei citate, automobilul este "o combinatie confuza intre elementele distinctive ale bolidului si o caroserie vopsita in doua culori". Mai mult, patea frontala strica proportiile, mai ales atunci cand este privita dintr-o parte.

Editorii site-ului sustin ca Nimrod Zero arata de parca ar fi suferit "o operatie estetica nereusita" si ca se "ridica" la nivelul numelui sau.

Bolizii si culorile aprinse

Motor Trend subliniaza ca nu intelege de ce aspectul unor masini puternice este stricat, in unele cazuri, de culori aprinse ale caroseriei.

"Constructorii petrec atatea ore pentru a imbunatati performanta, capacitatile si functiile automobilelor, asa ca de ce vor sa le strice cu niste pete de vopsea de prost gust?", se intreaba, retoric, jurnalistii.

BMW 2 Series Active Tourer

Publicatia citata mentioneaza ca BMW 2 Series Active Tourer este o masina opusa tuturor credintelor constructorului german. Nu are un aspect foarte placut, este dificil de manevrat si nu pare sa aiba un public-tinta. In plus, numele te duce cu gandul la un scuter sau la un scaun cu rotile pentru oamenii batrani.

Jeep Renegade

Jeep Renegade este un concept interesant, insa va fi o dezamagire pentru americani, care vor fi greu de convins sa cumpere un vehicul off-road de mici dimensiuni. Totusi, ar putea avea succes in alte tari, scrie Motor Trends.

Carlsson CS 50 Versailles

O firma de tuning a reusit sa strice un bolid superb. Editorii publicatiei mentioneaza ca vopseaua aurie da impresia de prost gust si ca "nu te vei simti stanjenit sa o conduci decat daca esti Lady Gaga, Mr. T sau un traficant de droguri din Miami".

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#masini dezamagire Salon Auto Geneva, #masini urate Salon Auto Gweneva, #masini Salon Auto Geneva, #lansari Salon Auto Geneva , #salonul auto Geneva