Folosiți crypto pentru a încărca automobilele electrice cu crypto - Aflați cum!

Advertorial
Marti, 27 Decembrie 2022, ora 08:59
3520 citiri
Folosiți crypto pentru a încărca automobilele electrice cu crypto - Aflați cum!
Proiectul care vă permite să vă încărcați mașina cu crypto FOTO: C+Charge

Schimbările climatice se fac tot mai resimțite în întreaga lume, iar automobilele electrice, în acest context, devin tot mai solicitate și, respectiv, tot mai populare. Până nu demult aceste automobile nu prezentau practic nici un dezavantaj, dar acest lucru s-a schimbat odată cu anunțarea crizei energetice.

A devenit mai scump să încărcați automobilul electric, iar multe dintre parcările cu încărcare gratuită s-au închis. În acest context, utilizatorii caută soluții alternative. Noul proiect C+Charge vă permite să vă încărcați automobilul cu crypto, oferindu-vă încă o modalitatea comodă și rentabilă de a utiliza fondurile crypto pe care le dețineți.

Lipsa stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice

Problema majoră și recurentă, care apare prin toate dezbaterile, este aceea a numărului de stații de încărcare. Majoritatea proprietarilor trebuie să parcurgă câțiva kilometri pentru a găsi o stație de încărcare funcțională pentru vehiculul lor electric.

În prezent, există doar 1,8 milioane de terminale la nivel mondial, ceea ce reprezintă un număr foarte modest reieșind din numărul de posesori a automobilelor electrice. Cauza acestui fenomen este dublă: lipsa cererii, dar și lipsa mijloacelor, deoarece instalarea și deservirea stațiilor de acest tip este deosebit de costisitoare. Drept urmare, mulți utilizatori abandonează rapid ideea de cumpărare a unui automobil electric, preferând să contribui ela mediu prin alte modalități - compensându-și amprenta de carbon prin IMPT, de exemplu.

Investiți în C+Charge acum

Lipsa stațiilor de încărcare - aspect ce reduce din atractivitatea unui automobil electric

Deținerea unei mașini electrice este foarte atractivă pe hârtie: reducerea CO2, economii la realimentare și unele privilegii de cumpărare. Doar că există un mare “dar”, în special pentru români. Mașina electrică este relativ scumpă de cumpărat, în ciuda reducerilor oferite de unii dealeri auto.

Există mai multe dezavantaje în legătură cu încărcarea: imposibilitatea de a avea monitorizare de la distanță și în timp real, plata centralizată și dificultatea de a găsi un punct de încărcare, așa cum am explicat mai sus. Toate acestea fac ca ideea de vehicul electric să atragă mulți șoferi, doar că aceștia nu se decid, totuși, să facă pasul final și să cumpere un vehicul electric.

Soluția - C+Charge, proiect care accelerează adoptarea în masă a vehiculelor electrice

Copyright: C+Charge

Pentru a depăși toate aceste probleme tehnice și practice a luat naștere proiectul C+Charge. Scopul său va fi să ofere șoferilor să obțină recompense la încărcarea automobilelor sale electrice. De fapt, aceștia vor putea plăti în CCHG, simbolul nativ al platformei, iar utilizatorii vor putea primi credite de carbon ca recompensă.

Beneficiul este dublu: utilizatorii își pot arde creditele de carbon și le pot transforma în NFT; sau le poate tranzacționa pe piață. De asemenea, C+Charge va face posibilă monitorizarea în timp real, datorită aplicării sale, a stării generale a unei stații de încărcare la distanță. Va fi disponibilă și o hartă, care va indica punctele de încărcare pentru vehiculele electrice.

Tranzacționarea creditelor de carbon

Tranzacționarea creditelor de carbon a fost mult timp rezervată marilor corporații. Problema este că în rândul acestora s-a răspândit obiceiul de a-și compensa inițial emisiile de carbon, iar ulterior de a polua mediul și mai mult. C+Charge vrea să inverseze echilibrul și să democratizeze compensarea emisiilor de carbon. Acesta este motivul pentru care acestea sunt oferite ca recompensă pentru cei, care fac anumite acțiuni benefice mediului, exact așa cum se întâmplă și în cazul proiectului de succes - IMPT.

Înainte de a începe să-și îndeplinească misiunea, proiectul a lansat prevânzarea tokenurilor sale. Evenimentul de prevânzare a fost lansat chiar în zilele trecute și a reușit să adune deja peste 26.000 de dolari. Prețul unui token este de doar 0,013 USD, ceea ce reprezintă un nivel de preț de intrare destul de bun.

Copyright: C+Charge

Deoarece proiectul rezolvă o problemă care este actuală acum și va fi la fel mulți ani înainte, comunitatea de investitori și pasionați crypto deja și-a orientat interesul spre acest proiect. Prevânzarea va avea loc în 4 etape, cu un preț final de 0,0235 USD și o strângere de fonduri totală de 6,6 milioane USD. Jetonul ar trebui să fie de interes, în principal, pentru proprietarii de vehicule electrice sau pentru cei care doresc să achiziționeze unul.

Investiți în C+Charge acum

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#automobile electrice, #crypto, #incarcare masina electrica , #Criptomonede