Premiera in Romania: Poti sa iei un credit fara niciun drum la banca

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 16:09
9609 citiri
Premiera in Romania: Poti sa iei un credit fara niciun drum la banca
Foto: Arhiva Ziare.com

Clientii unei banci din Romania pot obtine un credit de consum fara a mai merge la sediul institutiei financiare, pentru ca totul se face online.

Libra Internet Bank ofera in premiera pentru tara noastra aceasta posibilitate.

"Ca si in cazul contului online, pe care l-am lansat in 2014, si de aceasta data am reusit sa fim prima institutie bancara din Romania care ofera un produs de creditare exclusiv online, ca urmare a orientarii bancii catre zona de digital banking", a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank, potrivit unui comunicat remis miercuri Ziare.com.

Cine poate accesa creditul

Creditul online este unul de consum si e destinat persoanelor fizice, cu cetatenie romana si rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 19 si 59 de ani impliniti.

Suma ce poate fi obtinuta este cuprinsa intre 1.000 si 20.000 lei, iar perioada de creditare este de maximum 5 ani.

Banca percepe o dobanda de 12,93%, la care se adauga ROBOR la luni.

Afla cum iti poate influenta rata dobanda ROBOR

Pentru creditul online al Libra Internet Bank nu se percep comisioane de analiza a dosarului si de acordare. De asemenea, reprezentantii bancii au descris si pasii pe care trebuie sa-i urmezi daca vrei sa beneficiezi de acest produs.

"Procesul de acordare a creditului online este unul foarte simplu. Clientii isi pot deschide rapid un cont online, pe care il activeaza printr-un transfer initial de 1 leu.

Pot aplica, apoi, la creditul online direct din aplicatia de internet banking, primesc oferta pe email si o accepta printr-un click in Internet Banking, urmand sa primeasca banii pe cont imediat, totul fara hartii, fara drumuri la banca", se arata in comunicat.

C.P.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#credit online Libra, #cum pot sa iau credit online, #credit online, #credit pe Internet, #credit aplicatie Libra , #credit
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Numai cine vrea sa se sinucida face imprumut cu dobanda de 12,93 %..