Becali: "Pe langa ce-am zis eu despre Stan, ce-a zis el e o nimica toata"

Luni, 21 Aprilie 2008, ora 17:59
2066 citiri
Becali: "Pe langa ce-am zis eu despre Stan, ce-a zis el e o nimica toata"

Patronul formatiei Steaua, Gigi Becali, nu s-a aratat deranjat de atacut lansat de oficialul clubului Otelul Gatati, Marius Stan, asupra sa, si a facut lumina in acest conflict, mentionand ca la baza sa se afla sotia directorului galatean.

"Nu stiam ca sunt camerele aprinse, eram la o intalnire cu membrii PNG si i-am intrebat 'Bai, baieti, Marius Stan mai e cu blonda aia....' si am zis un cuvant urat. La care cineva mi-a zis ca s-a insurat cu ea, eu nu stiam. Cand am vazut ca s-a filmat, le-am cerut celor din presa sa nu difuzeze, ca a fost o discutie privata. De unde sa stiu ca e nevasta lui? E normal ca dupa ce eu am jignit-o pe acea femeie sa raspunda. Pe langa ce am zis eu, ce a zis el e o nimica toata. Eu sunt vinovat ca nu mi-am dat seama ca presa filmeaza. Nu pot sa-i mai raspund. A fost si o mica rautate a mea pentru ca imi spusese Vali Argaseala ca a cerut test anti-doping pentru toata echipa, asta m-a enervat. I-am si zis 'bai, Marius, bateai, bravo tie, dar, ba, baiatule, ce cauti tu dupa meci sa mai imi tii echipa inca trei ore cand eu am meci mart'. Mi-a zis ca isi cere scuze si cred ca ne-am impacat. E pace!", a explicat Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera s-a aratat deranjat de faptul ca la pauza meciului s-a striga "Hai Ardealul", mentionand ca este un prim pas spre autonomie.

"E inadmisibil ca cel de la Stadion sa strige in pauza meciului 'Hai Ardealul'. E un prim pas spre autonomie, contra Stelei, simbolul Romaniei. Timpul va face lumina! Exista un Becali razboinic care nu ii va lasa pe ei sa-si atinga scopul!", a incheiat Gigi Becali.

Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Soțul se trezeste neașteptat din comă. Nevastă-sa își dă jos hainele de doliu și zice: - Pe tine nu m-am putut baza niciodată!
Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
Soția premierului Netanyahu, ”întinerită” cu 20 de ani într-o fotografie oficială. „Nu e amuzant. Mă sperie” FOTO
La Ierusalim a avut loc un eveniment cu participarea personalului militar israelian și a familiei prim-ministrului Benjamin Netanyahu. La sfârșitul serii, soția premierului, Sara Netanyahu, a...
#Becali, #stan, #conflict, #cearta, #explica, #sotie , #Steaua