Becali, scos din minti de condamnarea agresorului lui Galamaz

Joi, 09 Februarie 2012, ora 18:41
2904 citiri
Becali, scos din minti de condamnarea agresorului lui Galamaz

Gigi Becali, finantatorul Stelei, si-a pierdut cumpatul cand a aflat ca agresorul fundasului George Galamaz a primit o condamnare cu suspendare.

Latifundiarul crede ca pedeapsa primita de Dragos Enache este mult prea blanda si ii acuza pe avocatii lui Galamaz ca au primit bani de la agresor!

"Va face recurs si daca va ramane la tribunalul Prahova ma astept sa-i dea 2-3 zile cu suspendare. Cum sa-i dai 3 ani cu suspendare? Da-i macar 3 saptamani, dar sa le faca la puscarie. Ce-i vrajeala asta? E incurajarea golaniei. Judecatorii aia au atat de mare curaj sa dea 3 ani cu suspendare. Cum sa-i dea doar 3 ani, nu sunt sanatosi? Trebuie anchetati toti.

500 de milioane e totusi amenda mare. Vai de mama lor, si-au dat foc la valiza, si judecatorii si toti magistratii din Prahova. Cazul acesta este rusinea justitiei. E clar ca si-au luat spaga si avocatii lui Galamaz! O sa facem noi recurs. Noi, Steaua! Derbedeul ala l-a spaguit pe avocatul lui Galamaz", a declarat Gigi Becali la GSpTV.

Huliganul care l-a lovit pe fundasul George Galamaz in timpul meciului Petrolul - Steaua, din luna octombrie a anului trecut, a fost condamnat joi la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere.

De asemenea, Tribunalul Prahova a decis ca Dragos Enache trebuie sa-i plateasca lui George Galamaz despagubiri in cuantum de 50.000 de lei.

Agresorul lui Galamaz si-a aflat pedeapsa

Spre sfarsitul primei reprize a meciului dintre Petrolul si Steaua, din etapa a 12-a a Ligii 1, Dragos Enache a patruns pe terenul de joc si l-a lovit prin surprindere pe fundasul "ros-albastrilor" - George Galamaz.

Sustinatorul ploiestenilor, drogat la momentul producerii incidentului, a fost retinut apoi si arestat preventiv, iar Petrolul a pierdut partida la masa verde, scor 0-3.

In urma loviturii primite, Galamaz a stat in afara terenului 45 de zile.

Merita mentionat si faptul ca, din aceasta pedeapsa, doi ani si jumatate au fost acordati pentru detinere de droguri si numai 6 luni pentru lovirea fostului jucator al Stelei.

M.D.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#agresor galamaz condamnat, #becali condamnare agresor galamaz, #dragos enache condamnat, #galamaz lovit petrolul steaua , #Steaua