Declaratie socanta a lui Gigi Becali

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 21:11
5486 citiri
Declaratie socanta a lui Gigi Becali

Dupa ce a declarat in repetate randuri ca nici nu vrea sa auda de posibilitatea ca CFR Cluj sa ia un nou titlu in Liga 1, Gigi Becali a revenit cu o afirmatie uluitoare.

Patronul Stelei a anuntat ca este dispus sa trimita titlul in vitrina celor de la CFR Cluj in eventualitatea in care echipa lui va iesi din lupta, in defavoarea rivalelor Dinamo si Rapid.

"Sa spunem adevarul, totusi. Intre Steaua si Dinamo va fi razboi, jihad, tot timpul! Sa uit eu vreodata cand aveam eu nevoie ca Dinamo sa faca un egal sau cand Rapidul a dat meciul lui CFR cand a jucat la Cluj?! O sa le platesc politele la toti! O sa-i batem pe toti!

Va fi razboi impotriva lui Dinamo si a lui Rapid! Decit sa ia 'ti' campionatul, mai bine sa ia CFR-ul titlul, ca sa-si aduca aminte Rapidul de meciul dat CFR-ului. O sa odihnim jucatorii cu CFR numai ca sa nu ia 'ti' titlul! Nu ma duc la meci duminica. In Giulesti, la 'ti', e ca la puscarie", a declarat Becali la GSP TV.

Latifundiarul din Pipera este convins ca "ros-albastrii" vor bate Rapidul si vor deveni favoriti la castigarea campionatului.

"Batem Rapidul si suta la suta sintem campioni! N-o sa mai fie nevoie sa mai premiez pe nimeni. Premierile se fac in ultimele doua-trei etape, nu de-acum, ca sa pierzi banii. Cel mai greu meci ramas e cel cu Brasov, iar cel cu Dinamo e cel mai usor. Pai Dinamo e echipa sa ne stea noua in fata acum?!", a mai spus Becali.

Dinamo si Steaua se intalnesc in penultima etapa a campionatului, in timp ce duelul CFR Cluj - Steaua este programat in runda finala.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali titlu CFR, #Becali Steaua Liga 1 , #Steaua