Decizie radicală luată de frumoasa Berni Szocs: ”De asta a fost atât de dureros”

Duminica, 12 Noiembrie 2023, ora 23:08
6788 citiri
Decizie radicală luată de frumoasa Berni Szocs: ”De asta a fost atât de dureros”
Bernadette Szocs

Bernadette Szocs, cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România în acest moment, a pus pe pauză orice ar putea să o distragă de la cel mai mare vis al ei, o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris. Frumoasa sportivă recunoaște că muncește zilnic din greu, fără să se abată de la un program strict.

Bernadette Szocs are un final de an plin de competiții, iar sportivei îi stă gândul doar la tenisul de masă. Chiar dacă 2023 a fost și este încărcat, ea nu vrea să audă de vacanță.

„Eu nu voi avea vacanță pentru că la început de an voi avea foarte multe concursuri și vreau să mă antrenez foarte bine. Mai este foarte puțin până la Jocurile Olimpice și îmi doresc o medalie, iar acum nu am niciun motiv să fiu în vacanță. Singura mea motivație este să fiu în sala de tenis de masă”, afirmă Bernadette Szocs, componentă a lotului național de tenis de masă al României.

Au trecut două luni de la Campionatul European pe echipe de la Malmo, de unde româncele s-au întors vicecampioane europene, dar Bernie e încă tristă.

„Pentru mine, a fost o înfrângere dureroasă. Nici acum nu am trecut peste înfrângerea din finală, pentru că îmi doream foarte mult să câștigăm titlul european. Înainte cu o lună le-am bătut pe nemțoaice”, spune Bernadette.

Frumoasa sportivă explică și motivul dezamăgirii sale:

“Dacă deveneam campioane europene, eram calificate direct la Jocurile Olimpice. De asta a fost atât de dureros pentru mine”.

Sportiva este convinsă că la anul, la Jocurile Olimpice de la Paris, va veni și medalia mult așteptată.

„Da, pot să spun că îmi doresc foarte mult și simt că pot să fac acest rezultat ca să reușesc să îndeplinesc visul. Știu că sunt pe drumul cel bun”, crede sportiva.

Va fi prezentă la Cupa Mondială din China

La cel mai important turneu individual recent încheiat, WTT Champions Frankfurt 2023, Bernadette Szocs a terminat în primele 8. La competiția din Germania, românca a reușit să o elimine în drumul spre sferturi pe campioana olimpică Chen Meng, locul 2 mondial. Între 4-10 decembrie, fetele și băieții din loturile naționale de tenis de masă ale României vor participa la Cupa Mondială de la Chengdu, China.

„Această competiție este ceva nou pentru noi, este prima dată când vom concura într-o echipă mixtă. Vom juca în probele de dublu, mixt și simplu. Sperăm să ne întoarcem cu medalii din China”, adaugă Bernadette Szocs.

Pentru turneul din China din echipa fetelor fac parte Bernadette Szocs, Eliza Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman, iar băieții vor fi în componența Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Andrei Istrate și Darius Movileanu.

Quarterly Report - Editia 4

Un francez s-a calificat pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris
Un francez s-a calificat pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris
Sportivul Felix-Pierre Duchampt va reprezenta pentru a doua oară consecutiv România la întrecerea olimpică de triatlon. Născut în Franţa şi intrat în circuitul mondial pentru România în...
Două halterofile din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Două halterofile din România s-au calificat la Jocurile Olimpice
Halterofilele Loredana Toma şi Mihaela Cambei s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, astfel că acum Team România are 88 de sportivi. Loredana Toma s-a calificat la JO, după ce s-a...
#Bernadette Szocs, #tenis de masa, #jocurile olimpice , #stiri din sport