Bogdan Lobonț, în proces cu fiul fotbalist: ”Incredibil cum un tată poate să facă așa ceva”

Sambata, 06 Ianuarie 2024, ora 15:10
3958 citiri
Bogdan Lobonț, în proces cu fiul fotbalist: ”Incredibil cum un tată poate să facă așa ceva”
Bogdan Lobont FOTO facebook

Fostul portar al naționalei Bogdan Lobonț (45 de ani) se află de ceva timp într-un proces cu fiul său Andrei (20 de ani), fotbalist la CSO Plopeni.

Andrei Lobonț s-a născut în 2003 din relația pe care Bogdan Lobonț a avut-o cu Loredana Constantin, legătură sentimentală încheiată ulterior, în 2006.

Pentru că Bogdan nu a mai fost de acord să-i mai plătească fiului său taxa de școlarizare, Andrei (student la ASE) a intrat în posesia banilor doar după ce a apelat la un executor judecătoresc.

La finalul anului trecut, instanța a decis însă că popririle pe conturile lui Lobonț senior nu au fost legale și că acesta trebuie să primească de la Andrei 2.238 de lei, plus cheltuieli de judecată.

De asemenea, între cei doi mai există un proces legat de pensia alimentară pe care Bogdan Lobonț o vrea micșorată.

Liubliana Nedelcu, impresara lui Andrei Lobonț, a comentat subiectul și a făcut câteva clarificări.

”Am văzut că presa vuiește despre procesul pe care Andrei Lobonț l-ar fi început contra tatălui său, Bogdan Lobont. Numai că totul pornește de la o gravă eroare: nu Andrei, ci Bogdan Lobonț este cel care a intentat acest proces despre care se scrie. Pentru mine oricum este incredibil cum un tată poate să facă așa ceva, dar asta este altă discuție, fiecare procedează așa cum consideră.

Mai ales că în cazul de față vorbim despre o persoană fără probleme financiare, care are un job bun la o echipă foarte bună din Liga 1. Un om care poate să plătească 1.000 de lei pe lună copilului său chiar și fără să se ajungă în instanță. Dar pe care, culmea, nu i-a dat!

Deci lucrurile stau exact invers, dar dacă până acum Andrei nu a vorbit, nu o va face nici de acum încolo! Nu a crezut că tatăl lui va alege instanțele de judecată în locul unui dialog cu el, dar din pacate așa s-a întamplat! Ar fi multe de spus, dar Andrei preferă liniștea și alege să muncească în continuare pentru cariera pe care si-o construiește! Chiar și fără ajutorul omului care l-ar putea ajuta cel mai mult”, a spus aceasta, conform Gsp.ro.

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal, reacționează: ”Eu mă ocup de așa ceva? Victima sunt eu, nu ea!”
Laurențiu Reghecampf, urmărit penal, reacționează: ”Eu mă ocup de așa ceva? Victima sunt eu, nu ea!”
Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf și-au împărțit pumni în plină stradă în septembrie 2022, iar războiul dintre ei e departe de a fi încheiat. În urma...
Singura metodă prin care judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu se poate retrage din dosar. Avocat: „E o presupunere”
Singura metodă prin care judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu se poate retrage din dosar. Avocat: „E o presupunere”
Procesul lui Vlad Pascu va continua cu aceeași judecătoare, joi, 9 mai, la Judecătoria Mangalia. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu, cerere...
#bogdan lobont, #proces, #fiu, #Tata , #stiri fotbal