Brad Pitt face senzație în Formula 1. Ce pregătește actorul la Silverstone

Vineri, 07 Iulie 2023, ora 16:10
2014 citiri
Brad Pitt face senzație în Formula 1. Ce pregătește actorul la Silverstone
Brad Pitt

Începutul filmărilor la o producţie despre lumea Formulei 1, în care joacă actorul american Brad Pitt, va face senzaţie în acest weekend la Silverstone, în paralel cu GP-ul Marii Britanii, etapa a 10-a a sezonului de Formula 1.

Cu această ocazie, un garaj fictiv al echipei Apex, care se află în centrul intrigii filmului produs de Apple şi Jerry Bruckheimer, a fost amenajat pe linia dreaptă a boxelor, între cele ale Mercedes şi Red Bull, potrivit AFP.

Mercedes a modificat, de asemenea, un monopost cu caracteristicile unui F2 pentru a-i conferi o înfăţişare de F1 care să se integreze în restul plutonului. Maşina neagră şi aurie a fost prezentată joi şi a fost deja condusă pe legendarul circuit englez. Ea va rula din nou vineri după-amiază, între primele două sesiuni de antrenamente libere ale GP al Bretaniei, dar nu se va amesteca cu adevăratele monoposturi care concurează în campionatul mondial de F1.

Foarte puţine detalii despre scenariu au fost făcute publice, dar Brad Pitt va juca rolul unui pilot aflat la finalul carierei, care trebuie să facă faţă apariţiei în echipa sa a unui tânăr pilot promiţător, interpretat de britanicul Damson Idris.

Superstarul american va beneficia de sfaturile septuplului campion mondial de Formula 1 Lewis Hamilton (Mercedes), care este, de asemenea, coproducător al filmului.

„Este incitant să vedem că proiectul prinde contur şi că filmările încep în acest weekend. Brad (Pitt) este un cunoscător al sporturilor cu motor, îi place să urmărească şi MotoGP, este un împătimit al curselor de motociclete”, a declarat britanicul în cadrul unei conferinţe de presă, joi.

Cu toate acestea, nu toţi piloţii din paddock par să fie prinşi în acest entuziasm, unii dintre ei având alte lucruri pe cap. „Se pare că ştiţi mai multe despre acest film decât mine! În ceea ce mă priveşte, nu schimbă nimic în planurile mele, mă concentrez în continuare pe obţinerea de puncte. Iar dacă mă întâlnesc cu Brad Pitt, va fi un moment frumos de ţinut minte. Dar nu-mi schimbă deloc abordarea pentru weekend”, a declarat francezul Pierre Gasly (Alpine) la un briefing de presă.

Filmul, regizat de americanul Joseph Kosinski, care tocmai s-a bucurat de un mare succes cu „Top Gun: Maverick”, urmează să fie lansat la sfârşitul anului 2024 sau la începutul anului 2025 şi va fi difuzat pe platforma Apple+.

Începe sarabanda mutărilor din Formula 1: după Hamilton, un alt pilot a fost "transferat"
Începe sarabanda mutărilor din Formula 1: după Hamilton, un alt pilot a fost "transferat"
Echipa Audi, care va debuta pe griă în Formula în 2026, a obţinut semnătura lui Nico Hülkenberg, care va părăsi Haas la sfârşitul anului 2024 şi se va alătura echipei Sauber din 2025,...
Ce bombă în Formula 1: echipa Red Bull e pe cale să fie părăsită de "cel mai mare om din istoria F1"
Ce bombă în Formula 1: echipa Red Bull e pe cale să fie părăsită de "cel mai mare om din istoria F1"
Red Bull ar putea să fie nevoită să se descurce fără artizanul succeselor din ultimii ani. Echipa de Formula 1 este în mijlocul unui scandal. BBC Sport scrie că inginerul șef al Red...
#Brad Pitt, #formula 1, #Silverstone, #actor , #stiri Formula 1