VIDEO | Mircea Diaconu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: "Nu trebuie sa existe azi, ca-n Evul Mediu, executii publice, sa ne adunam si sa ne bucuram ca i se taie capul cuiva"

Sursa: Libertatea
Marti, 28 Mai 2019, ora 17:54
51 citiri
"E o chestiune de justitie si cu asta basta. Si oricui i se poate intampla, Doamne fereste, si o boala grava si asa ceva. Poti sa nu fii vinovat dar s-o patesti. Subiectul este extrem de complex. Pe de alta parte, ce ma supara sau m-a suparat este un fel de fericire a unor cetateni cand cineva calca intr-o groapa sau pateste ceva. Nu-i frumos asta si nu-i crestinesc. Atata spun, nimic altceva. Nu trebuie sa existe azi, ca-n Evul Mediu, executii publice, sa ne adunam sa ne bucuram ca i se taie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.