Sofia Vicoveanca, cariera fabuloasa in filme. Putini stiu asta! A jucat cu Maia Morgerstern, Gheorghe Dinica si Horatiu Malaele!

Sursa: Libertatea
Joi, 03 Ianuarie 2019, ora 11:00
72 citiri
Debutul in cinematografie l-a facut in 1973, la 32 de ani, cand a jucat rolul solistei de muzica din filmul "Ciprian Porumbescu". A urmat, in acelasi an, pelicula "Dimitrie Cantemir", in care Sofia Vicoveanca si-a folosit doar glasul.
Indragita noastra cantareata, alaturi de marele Amza Pellea (dreapta), intr-o pauza de filmari la pelicula "Ciprian Porumbescu"
Primul film care a marcat-o pe marea cantareata a fost insa "Orasul vazut de sus". In acest lungmetraj, realizat in 1975, Sofia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.